Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 29. december 2013

TIPY PRE VÁS: Hviezdna paleta Giorgio Armani Eccentrico

Silvestrovská párty sa blíži. Nezabudnite preto na dokonalé slávnostné líčenie.

TIPY PRE VÁS: Hviezdna paleta Giorgio Armani Eccentrico

29.12.2013

armani_eccentrico_01Silvestrovská párty sa blíži. Nezabudnite preto na dokonalé slávnostné líčenie. Spoločnosť Giorgio Armani Beauty pripravila na túto príležitosť prekvapivú zmes pestrofarebných a slávnostných odtieňov v kolekcii Eccentrico, ktorá v základoch otriasa pojmom „konvencia".

V snahe vytvoriť túto výnimočnú paletu výbušných odtieňov čerpala Linda Cantello, medzinárodná špecialistka na make-up v službách značky Giorgio Armani, inšpiráciu z putovnej prehliadky módneho domu s názvom „eccentric". Tú tvorí 51 smelých a extravagantných modelov navrhnutých samotným maestrom Armanim. Výsledkom inšpirácie je revolučná paleta sviežich a jasných tónov, ktoré sa vymykajú tradičnému kódexu módneho domu. „Výstrednosť ešte nikdy nebola taká štýlová," chváli kolekciu Linda Cantello.

armani_eccentrico_02

Vo svojej červenej lakovanej škatuľke odhaľuje hviezdna paleta Eccentric harmonickú škálu štyroch druhov líceniek v podobe mikroskopických púdrov. Ich ľahučká štruktúra dokonale priľne k pleti. Jedným ťahom štetca sa štyri odtiene zmiešajú dohromady a vytvoria svieže a rafinované líčka. Jednoznačný podpis Armani. Nádherná matná farba rúžov Lip maestro prináša tri nové odtiene . Žltooranžová, oranžová a farba Rose eccentric rúžov a lakov zahalí pery do neprehliadnuteľnej žiaducej farby a vytvorí žiarivý, sýty a očarujúci úsmev. V spojení s leskom textúry, ktorým sa pýšia laky na nechty Eccentric, docielite energicky a úchvatný efekt dokonale zladeného mixu. Žiarivými odtieňmi ozdobí každé viečko aj paletka Eyes to Kill. Nájdete tu napríklad ružovú, koralovočervenú, parmskú fialovú či perlovobielu. V snahe vzdať hold tomuto smelému počinu sú kazety a palety zdobené rafinovaným červeným lakom.

zdroj: Giorgio Armani Beauty

 

    11161

    Súvisiace články