Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 30. september 2013

Jesenný nude look od Collistar

Collistar predstavuje nový koncept a kolekciu líčenia Nude Look inšpirovanú Audrey Hepburn s extra dotykom zmyselnosti. Večerné čierne šaty zvýraznia vaše telesné krivky, náhrdelník vám dodá veľkolepý pôvab.

Jesenný nude look od Collistar

30.9.2013

Collistar predstavuje nový koncept a kolekciu líčenia Nude Look inšpirovanú Audrey Hepburn s extra dotykom zmyselnosti. Večerné čierne šaty zvýraznia vaše telesné krivky, náhrdelník vám dodá veľkolepý pôvab. Nič viac vám netreba...

Podstatou tohto líčenia je, že nie je viditeľné, ale napriek tomu zvýrazňuje vlastnú krásu ženy.
Prispôsobivá kolekcia je síce na prvý pohľad určená na bežný deň, bez problémov však pomocou nej vytvoríte aj elegantný slávnostnejší vzhľad.

Collistar_Nudelook_011. Prekryte chybičky krásy
Už žiadne červené miesta, nejednotná pleť a stopy po akné. S univerzálnym setom korektorov
CC Perfection svoju pleť dokonale pripravíte pred aplikáciou make-upu. Táto paletka pozostáva zo štyroch zložiek: z podkladovej bázy a troch profesionálnych korektorov, ktoré sa postarajú o farebné vyváženie pleti tváre a očných kontúr pred nanesením make-upu. Svetlý korektor prekryje stopy po akné a tmavé kruhy, zelený poslúži na neutralizáciu začervenaných miest, fialový rozjasní sivú unavenú pleť.

2. Rozjasnite vašu pleť
Po aplikácii korektorov a make-upu naneste na tvár kompaktný púder Silk Effect Compact Powder v novom odtieni Universal, ktorý váš make-up zafixuje. Keďže je transparentný, vyhovuje každému tónu pleti, ktorú zjednocuje a minimalizuje jej nedostatky. Zaručuje výnimočne matný povrch pleti a dlhú trvácnosť make-upu. Následne aplikujte lícenku
Silk Effect Maxi Blusher v nahom odtieni Coral, ktorá pleti dodá jemný, ale svieži oranžovo-ružový lesk.

3. Podčiarknite prirodzenú krásu vašich očí
Ak si chcete vytvoriť prirodzené, a zároveň sofistikované nahé líčenie, základom je použiť svetlé neutrálne očné tiene. Collistar prichádza s tromi novými odtieňmi očných tieňov Silk Effect Eye Shadow (Caramel, Cameo a Cocoa). Všetky sa výborne kombinujú navzájom, ale aj s inými odtieňmi, umožňujú vrstvenie, jednoduché tieňovanie a perfektné zvýraznenie tvaru očí. Sú skvelé na denné líčenie v kombinácii s jemnou vrstvou maskary. Na rozjasnenie a zväčšenie očí je úžasným skrášľujúcim nástrojom ceruzka na oči a na pery Professional Eye-Lip Pencil v odtieni Butter, obohatená o vitamín E, oleje z jojoby a bavlníka, vďaka čomu má hydratačné a ochranné vlastnosti.

Collistar_Nudelook_024. Doprajte si zvodný pohľad
Na špeciálnu príležitosť alebo na chvíle, keď sa chcete cítiť naozaj sexy, vyskúšajte limitovanú edíciu ceruzky pre dymové líčenie Smoky Eyes Professional Eye Pencil dostupnú v troch nádherných odtieňoch: Black, Brown a Green Forest. Ľahko sa rozotiera a jej intenzitu možno prispôsobiť podľa priania. Môže sa preto použiť ako kajalová ceruzka do vnútornej strany očného viečka, ale aj ako očný tieň. Je obohatená o vitamín E, ryžový a jojobový olej i antioxidanty.

5. Zvýraznite vaše pery
Pery sú v kolekcii Nude Look jemnejšie, odeté do žiarivého lesku s lakovaným povrchom, ktorý zvýrazní ich prirodzenú farbu. Collistar vytvoril na tento účel nové odtiene lesku Gloss Design®: Petal Lacquer, Shell Lacquer, Aurora Lacquer a Dusty Rose Lacquer. Pre diskrétny zmyselný objem a sofistikovaný vzhľad pier použite pred aplikáciou lesku ceruzku Professional Eye-Lip Pencil v odtieni Butter, ktorou vykreslíte kontúry pier z vonkajšej strany. Končekmi prstov ceruzku rozotrite do strán a na kontúry pier naneste druhú vrstvu ceruzky, ktorou zvýrazníte srdcový tvar pier. Opäť dôkladne rozotrite. Následne naneste lesk. Ak však chcete mať krásne pery, venujte im zvláštnu starostlivosť a ochranu počas celého dňa, napríklad s pomocou inovačného ošetrujúceho a upokojujúceho prípravku Lip Elixir.

6. Predveďte bezchybné nechty
Nechty predstavujú finálny krok k vašej dokonalosti. Krištáľovo čistý lak Gloss Nail Lacquer Gel Effect s efektom dodávajúcim objem je teraz dostupný aj v dvoch nových odtieňoch, ktoré perfektne ladia s novými odtieňmi lesku na pery: Neutral French a Elegant Pink.

zdroj: Glamour/Collistar


 

    11373

    Súvisiace články