Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 4. august 2013

Giorgio Armani Beauty: Fall Collection

Jesenné farby rozohrané v kaleidoskopeSvet Armani predstavuje na jeseň mnoho aspektov. Eleganciu a krásu nachádzame v prirodzenom i rafinovanom, profesionálnom i nedbalom prejave.

Giorgio Armani Beauty: Fall Collection

4.8.2013

Jesenné farby rozohrané v kaleidoskope
Svet Armani predstavuje na jeseň mnoho aspektov. Eleganciu a krásu nachádzame v prirodzenom i rafinovanom, profesionálnom i nedbalom prejave. Je to svet, na ktorý človek pozerá farebným kaleidoskopom. Krasohľadom, ktorý rozdeľuje odrazy a zvýrazňuje farbu i jas, aby vytvoril intenzívnu kolekciu čistých a iskrivých farieb s ohromujúcimi účinkami.
beauty-visual-fall-2013-giorgio-armani
palette
Face & Eyes Pallete
Limitovaná edícia dvoch paletiek Face & Eyes pre dva očarujúce vzhľady. Čierna krabička s elegantným magnetickým viečkom v sebe ukrýva dve poschodia: jedno s tvárenkou, druhé s očnými tieňmi. Dokonale praktická a šik kazeta pre drobné úpravy kedykoľvek počas dňa.
Dátum uvedenia: September 2013
Odporúčaná cena: 2050 Kč

visuals-fall-collection-2013-14
etk-intense
Eyes to Kill Intense
Šesť perleťových odtieňov Eyes To Kill podporujú zvodnosť pohľadu. Každý z nich sa vyznačuje efektom krasohľadu a mení sa v závislosti od svetla. Krasohľadové perličky vyvinuli v laboratóriách skupiny Giorgio Armani a vytvárajú ilúziu farby s odleskami, ktoré sa menia v závislosti od smeru dopadu lúča svetla. Farby tak nikdy nie sú také, ako na prvý pohľad vyzerajú. Každý pohyb vytvára nové a nové nuansy. Od zlatej po červenú, fialovej po zlatú, modrej po zelenú, akvamarínovej po fialovú... Ich neuveritelne jemná textúra vytvára na jemnej pokožke očného viečka zmyselný meniaci sa efekt „druhej kože".
Dátum uvedenia: Jeseň 2013
Odporúčaná cena: 950 Kč

visuals-fall-collection-2013

Rouge d'Armani vibrations
Odtiene planých plodov a pokožky rozpálenej slnkom láskajú pery a zaručujú očarujúci úsmev. Tieto odtiene sa objavili aj na prehliadkovom móle Armani a stali sa zásadným trendom pre tohtoročnú jeseň. Efekt zahryznutiia do pery prináša dotyk absolútnej zmyselnosti.
Dátum uvedenia: Jeseň 2013
Odporúčaná cena: 990 Kč
rouge-d-armani
Efekt zahryznutia do pery
Ak chcete zvýrazniť farbu svojho rúžu a dosiahnuť efekt zahryznutia do pery, jednoducho vklepte rúž Rouge D'Armani do povrchu pery. Vzniknuté farebné škvrnky potom jemnými ťahmi rozotrite. Výsledkom budú zmyselné a prirodzené pery. „Ženská/mužská dualita. Očarujúce meňiace sa tóny na očiach v kontraste s perami farby planej čerešne. Rafinovaná ženskosť zjemňuje jesenný vzhľad á la garconne." Linda Cantello, Medzinárodná Makeup artistka Giorgio Armani Beauty

zdroj: L´Oréal 





    6939

    Súvisiace články