Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 16. jún 2013

Neodolateľný make-up vďaka limitovanej kolekcii Hip Trip

Na sezónu jar/leto 2013 pripravila kozmetická značka CATRICE limitovanú kolekciu Hip Trip, ktorá ponúka všetko potrebné pre krásny a vzdušný make-up.Radosť z dokonalého zovňajšku je vášňou expertov CATRICE. Žiadny módny trend, detail ani kozmetická "vychytávka" im nemôže uniknúť.

Neodolateľný make-up vďaka limitovanej kolekcii Hip Trip

17.6.2013

Catrice_01Na sezónu jar/leto 2013 pripravila kozmetická značka CATRICE limitovanú kolekciu Hip Trip, ktorá ponúka všetko potrebné pre krásny a vzdušný make-up.

Radosť z dokonalého zovňajšku je vášňou expertov CATRICE. Žiadny módny trend, detail ani kozmetická "vychytávka" im nemôže uniknúť. Inšpirácie z dielne CATRICE sú vždy štýlové, energické, zmyselné, elegantné a profesionálne. A všetky sa pod dohľadom odborníkov premieňajú na fantastické módne kolekcie, vrátane 12 limitovaných kolekcií, ktoré sú odrazom najnovších trendov priamo z predvádzacích mól. Oslavou nasledujúcich mesiacov sú jemné telové, modré, zelené či ohnivé odtiene "limitky" Hip Trip.

1. Paletka šiestich očných tieňov ponúka nekonečné možnosti pre zvodný a neopakovateľný pohľad.
2. Rúž na pery Sheer Lip poskytuje vďaka svojmu priehľadnému zloženiu intenzívny, no stále jemný výsledok. Pery nezaťažuje a zanecháva ich nádherne ošetrené.
3. Jemný hydratačný bronzingový púder ponúka dve výhody v jednom produkte: hydratáciu a prirodzene vyzerajúcu, opálenú pleť.
4. Jemná lícenka dodá vašim líčkam sviežosť. Ľahučké zloženie sa veľmi jednoducho aplikuje aj prstami.
5. Laky na nechty Meet & Greet Ultimate Nail Lacquer poskytujú kvalitné zloženie, dlhotrvácne krytie a žiarivé odtiene.
6. Čerešničkou kolekcie je prenikavo ružový ochranný obal na doklady.

Catrice_02

zdroj: CATRICE

 

    2925

    Súvisiace články