Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. máj 2017

Jednodielne plavky sú späť!

Leto a pláže už nepatria iba mini bikinám, do popredia sa opäť postupne dostávajú jednodielne plavky, aké sme mohli vidieť v legendárnom seriáli Baywatch. Môže za to remake alávneho seriálu a jeho návrat na strieborné plátno?

Jednodielne plavky sú späť!

Leto a pláže už nepatria iba mini bikinám, do popredia sa opäť postupne dostávajú jednodielne plavky, aké sme mohli vidieť v legendárnom seriáli Baywatch. Môže za to remake alávneho seriálu a jeho návrat na strieborné plátno? V každom prípade, tento fenomén potvrdzujú mnohé známe tváre, ktoré už v priebehu tohto roka predviedli mnoho modelov, ktoré nás naladili na vlnu jednodielnych plaviek.

Baywatch style

Moderná verzia plaviek v štýle Baywatch je doplnená efektnými ramienkami, ktoré sa križujú na chrbte či rôznymi nápismi, ktoré dopĺňajú vysoko vykrojenú spodnú časť paviek.

mikoh

Mikoh

 

 

Námornícke

Klasika, ktorá neomrzí. Námornícke motívy jednoducho k letu patria, preto sa dokonale hodia aj k plážovej móde.

dg

Dolce&Gabbana

 

 

S korzetom

Korzety patria k najpopulárnejším prvkom posledných sezón, prečo ich teda nezahrnúť aj do plaviek? Korzetový detail kreatívne zakomponovaný do modelu jednodielnych plaviek je unikátnym prvkom.

zimmerman

Zimmermann

 

 

Cez jedno rameno

Rafinované pestrihy a jedno ramienko v kombinácii so žiarivými farbami a potlačami z vás urobí hviezdu pláže bez zbytočného odhľaovania.

arkas

Araks

 

 

So šnurovaním

Ďalší hit sezóny, ktorý si našiel uplatnenie aj v plážovej móde. Šnurovanie na dekolte je zaujímavým prvkom, pre ktorý sa oplatí riskovať "korzetové" opálenie.

karla colletto

Carla Coletto

 

 

Farebné

Letné dobrodružstvá a farebné potlače idú ruka v ruke. Aj jednoduchý strih plaviek vďaka veselým farbám dostane úplne nový nádych.

mara hoffma

Mara Hoffman

 

 

Takmer bikini

Ak sa nechcete vzdať svojho opálenia, no napriek tomu túžite vyskúšať jednodielny model plaviek, tento typ je práve pre vás. Je to akýsi hybrid medzi jednodielnymi plavkami a bikinami, ktoré sú dokonalým kompromisom pri opaľovaní.

mara hoffman 2

Mara Hoffman

Foto: Net-A-Porter

    2115

    Súvisiace články