Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. december 2012

Prvé zvesti o jari z Lindexu

Minulý týždeň predstavila značka Lindex vo svojom pražskom showroome prvé kúsky z jarnej kolekcie. Jednou z hlavných tém budú jednoznačne farby.

Prvé zvesti o jari z Lindexu

6. 12. 2012

IMG_6886Minulý týždeň predstavila značka Lindex vo svojom pražskom showroome prvé kúsky z jarnej kolekcie. Jednou z hlavných tém budú jednoznačne farby. Videli sme prehliadku pestrofarebných kolekcií s prvkami typickými pre Latinskú Ameriku a svet športu.

„Stále sa nemôžeme nasýtiť farieb a vzorov. Pri navrhovaní tejto kolekcie sme sa inšpirovali úžasnou pestrosťou dažďových pralesov, pláží a exotických miest," hovorí Camilla Schmidt, dizajnérka tímu Lindex.

Havana
Tu sa krása dažďového pralesa stretáva s veľkomestom. Výsledkom je bohatá paleta vzorov, výrazných "havanských kvetov" a zvieracích potlačí, ktoré ihneď upútajú pozornosť. Farbám dominujú najrôznejšie odtiene zelenej, od limetovej po kaki alebo tyrkysovú. Tvorí pestré kombinácie s ružovou, fialovou, žltou a neutrálnou čiernou alebo krémovo bielou. Styling je ležérny, ale nechýba mu ženskosť.


Fluo pop
Pýtate sa, ako svet športu inšpiroval túto kolekciu? Odpoveď nájdete pri pohľade na jasné farby a výber materiálov. Štýlový základ je kombinovaný s populárnymi džínsami s piatimi vreckami. Pri výbere vzorov sa presadili prúžky, tie-dye design a hviezdy. Medzi farbami prevládajú modrá, krémovobiela, sivočierna a koralová.

Sugar me
Tento trend sa odlišuje predovšetkým dôrazom na ženskosť a nádhernou paletou pastelov. Obľúbili sme si najrôznejšie odtiene ružovej, vyblednutú tyrkysovú a zelenú, materiály so spraným efektom, čipky, šifón a vrstvy lurexu. Štýl je moderný, ženský a romantický. Základné kúsky tejto kolekcie predstavujú krajkové topy, hodvábne tričká a nohavice s piatimi vreckami.

Holly & Whyte
Táto kolekcia je určená pre ženy, ktoré milujú preppy štýl, klasiku s prímesou niečoho neobvyklého alebo styling s nečakanými kombináciami. Medzi farbami nechýba námornícka modrá, jasná červená, zelená a biela. Look dotvárajú prúžky a bodky. Blejzre, traky, topy a svetre vo výrazných farbách sú kľúčovými prvkami kolekcie.

text:  Lindex
foto: Adriana Fialová



 

    3132

    Súvisiace články