Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 25. február 2013

Hustejšie a silnejšie vlasy vďaka fyto-kofeínu

Slabé a rednúce vlasy predstavujú bežný problém a ľudia, ktorí s ním zápasia, sú často pri jeho riešení bezradní. Práve preto Schauma vyvinula receptúru s inovatívnym komplexom fyto-kofeínu, ktorý spája rastlinné výťažky a kofeín.Ak vašim vlasom chýba sila a sú riedke, dôvodov môže byť niekoľko.

Hustejšie a silnejšie vlasy vďaka fyto-kofeínu

25.2.2013

Schauma_01Slabé a rednúce vlasy predstavujú bežný problém a ľudia, ktorí s ním zápasia, sú často pri jeho riešení bezradní. Práve preto Schauma vyvinula receptúru s inovatívnym komplexom fyto-kofeínu, ktorý spája rastlinné výťažky a kofeín.

Ak vašim vlasom chýba sila a sú riedke, dôvodov môže byť niekoľko. Chemické alebo nevhodné tepelné ošetrovanie môže vlasy namáhať a poškodzovať, čo vedie k ich zvýšenej lámavosti. Hormonálne zmeny, vek, ale aj stres, nezdravá strava alebo vplyvy prostredia môžu spôsobovať rednutie vlasov, či dokonca ich vypadávanie. S novinkou Schauma Fyto-kofeín prichádza na trh rad starostlivosti, ktorý stimuluje faktory rastu vlasov a aktivuje ich korienky. Podstatou je receptúra s komplexom fyto-kofeínu, oživujúca jemné, riedke a slabé vlasy a posilňujúca vlasovú štruktúru. Posilňuje vlasové vlákna zvnútra a aktívna zložka kofeín stimuluje faktory rastu vlasov, a to tak, že zlepšuje výmenu výživných látok v korienkoch vlasov a podporuje mikrocirkulácie. Výťažky z rastlín, ktoré sú bohaté na antioxidanty, dokážu bojovať proti voľným radikálom a chránia tak vlasy pred negatívnymi vplyvmi z prostredia. Navyše, rastlinné zložky, nazývané fyto-flavóny, zvyšujú pružnosť vlasov a pomáhajú ich prirodzenej regenerácii.

Schauma_02

Komplexná starostlivosť
Rad pozostáva zo šampónu, kondicionéra a kondicionéra v spreji. Šampón ošetruje vlasy, aktivuje ich korienky a zároveň vlasy umýva. Kondicionér uhladzuje povrch vlasov, okamžite uľahčuje rozčesávanie a dodáva vlasom intenzívny lesk. Kondicionér v spreji zasa vlasy rozmotáv a posilňuje. Hodí sa na každodenné použitie – stačí jednoducho nastriekať do vlasov, ktoré sme predtým presušili uterákom. Nový rad Schauma Fyto-kofeín s vedecky preukázaným účinkom je dostupný v obchodoch od januára 2013.

zdroj: Henkel





 

    6271

    Súvisiace články