Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Články / 7. marec 2020

Must-have jarné kabáty

Keď nastane ten čas zhodiť hrubé vrstvy anahradiť ich tými ľahšími, jemnejšími, zrejme to poteší väčšinu znás. Pokiaľ aj vy už hľadáte jarné alternatívy, za ktoré vymeníte zimné kabáty apáperové bundy, poradíme vám aké kúsky hľadať.

Must-have jarné kabáty

Keď nastane ten čas zhodiť hrubé vrstvy a nahradiť ich tými ľahšími, jemnejšími, zrejme to poteší väčšinu z nás. Pokiaľ aj vy už hľadáte jarné alternatívy, za ktoré vymeníte zimné kabáty a páperové bundy, poradíme vám aké kúsky hľadať.

Košeľové sako

Tento kúsok si obľúbila zrejme každá influencerka či modelka. Kombinuje v sebe prvky košele a saka, preto sa mu po anglicky hovori shaket (shirt + jacket). Kombinujte ho s klasickými džínsami, ale pokojne aj so širokými nohavicami.

@trustmebuythis

Kožené sako

Moderné verzie kožených sák sú založené na oversized strihu a lá 80.roky. Nosia sa ku koženým nohaviciam alebo ku džínsom. Nebojte sa siahnuť po extravagantných farebných verziách ale pokojne aj po klasickej čiernej.

brittanyxavier@brittanyxavier

Trench coat

Zabudnúť nesmieme ani na klasický trench coat, ktorý bude vždy a za každých okolností trendy. Hodí sa ku šatám a sukniam, ale aj ku širokým nohaviciam a skinny džínsom. Všetko to je o stylingu a pri tomto kúsku sa môžete naplno vyblázniť.

alyssainthecity@alyssainthecity

Ľahký prešívaný

Oversized páperové bundy nahraďte ľahkými, prešívanými modelmi. Môžu to byť bundy alebo dlhšie kabáty a kombinujte ich so sukňami alebo šatami pre extra trendy efekt. Alebo na to choďte jednoducho ako Elsa Hosk a doplňte ho rovnými džínsami.

5

Minimalistický blazer

Blazer je v podstate sako bez goliera. Nájdite si takýto model bez zbytočných detailov, ktorý vynikne svojou prepracovanou štruktúrou. Ak sa vám podarí zohnať set so sukňou alebo celý nohavicový kostým, máte to vyhraté.

camilacoelho

Foto: Instagram, Getty

2192

Súvisiace články