Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Články / 29. september 2011

Prvé číslo magazínu Top Fashion je už na svete!

Prinášame vám až 256 strán zo sveta módy, krásy a najnovších trendov.Objednajte si magazín Top Fashion na našej webovej stránke doa piati z vás, ktorých vyžrebujeme, obdržia prvé číslo magazínu zdarma. Nájdete aj v novinových stánkoch!

Prinášame vám až 256 strán zo sveta módy, krásy a najnovších trendov.
Objednajte si magazín Top Fashion na našej webovej stránke do 7. 10. 2011 a piati z vás, ktorých vyžrebujeme, obdržia prvé číslo magazínu zdarma.


Nájdete aj v novinových stánkoch!

Objednať si ho môžete už teraz správou na redakcia@top-fashion.sk. V správe uveďte doručovaciu adresu.



Najnovšie módne trendy na túto sezónu, módne ikony, prehliadky, outfity celebrít, cestovanie, dizajn, trendy v líčení, starostlivosť o telo, fitnes – to sú len niektoré z príťažlivých tém, ktoré na vás čakajú v novom exkluzívnom magazíne Top Fashion.
„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh slovenský magazín zo sveta módy – o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse, módnych trendoch a zdravom životnom štýle," hovorí Barbara Franeková.
„Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli," dodáva sympatická kráska. A pretože krása by mala mať aj hlbší podtext, tento projekt sa prirodzene spojil s charitou. Časť zisku z predaja magazínu bude použitá prostredníctvom nadácie MISS HUMANITA na charitatívne účely.


O vydavateľstve
Vydavateľstvo Media/ST pripravilo na rok 2011 prvé vydanie módneho magazínu Top Fashion, čím rozširuje svoju produkciu v TOP edícií, kam patria úspešné publikácie Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top Hotelnictví. Popri nich dopĺňajú portfólio vydavateľstva časopisy Strojárstvo, SaB Stavebníctvo a bývanie či publikácia EKO bývanie.

    1327

    Súvisiace články