Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Články / 12. jún 2013

Súťaž „Staň sa vizážistom s magazínom Top Fashion“ pozná svojho víťaza!

   V priebehu mája mali všetci naši fanúšikovia na facebooku jedinečnú príležitosť hrať o basic make-up kurz v hodnote 7950 Kč (318 eur) v škole make-upu Surface. Či ste už odmalička túžili stať sa vizážistkou, alebo ste chceli skúsiť šťastie v novom odbore, jednoduchým zdieľaním súťažného obrázku na facebooku ste sa mohli zapojiť a hrať o tento make-up kurz.Spomedzi mnohých sme nakoniec vylosovali Martinu Pálešovú z Bratislavy.Srdečne gratulujeme!A vy ostatní nezabúdajte, že nikdy nie je neskoro na to, aby ste si splnili svoj sen.

Súťaž „Staň sa vizážistom s magazínom Top Fashion“ pozná svojho víťaza!

 

12.6.2013

 

V priebehu mája mali všetci naši fanúšikovia na facebooku jedinečnú príležitosť hrať o basic make-up kurz v hodnote 7950 Kč (318 eur) v škole make-upu Surface. Či ste už odmalička túžili stať sa vizážistkou, alebo ste chceli skúsiť šťastie v novom odbore, jednoduchým zdieľaním súťažného obrázku na facebooku ste sa mohli zapojiť a hrať o tento make-up kurz.

Spomedzi mnohých sme nakoniec vylosovali Martinu Pálešovú z Bratislavy.
Srdečne gratulujeme!

A vy ostatní nezabúdajte, že nikdy nie je neskoro na to, aby ste si splnili svoj sen. Surface nie je klasická škola make-upu. Vznikla už pred siedmimi rokmi a dnes patrí k absolútnym špičkám na trhu. Namiesto tabúľ a lavíc tu na vás čakajú profesionálne vybavené vizážistické štúdiá vrátane fotografického ateliéru, namiesto prísnych učiteľov tí najlepší make-up artisti.
Viac o škole make-upu Surface sa dočítate TU.

 

    1180

    Súvisiace články