Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Články / 5. marec 2013

Čitateľská súťaž marec 2013

Milí módni fajnšmekri, nadšenci a maniaci :) Pre všetkých vás, pravidelných čitateľov našeho módneho portálu, sme si pripravili súťaž. Stačí poslať odpoveď na jednoduchú otázku, zdieľať súťaž na facebooku a budete zaradení do žrebovania o skvelé darčeky.Súťaž vyhodnocujeme a aktualizujeme každý mesiac a odpoveď na otázku môžete nájsť v článkoch na našom portáli www.top-fashion.sk, stačí len pozorne a pravidelne čítať.Výhercom minulého kola a teda aj vône Montblanc Legend je Katarína L.

Čitateľská súťaž marec 2013

Ako sa volá dizajnér, ktorý navrhol pre módny dom Louis Vuitton kolekcie šperkov Haute Joaillerie a L´Ame du Voyage? Lorenz Bäumer

 

Aktuálna otázka:
Ktorý módny dom sa v sezóne jar/leto 2013 prezentuje kampaňou, ktorú nafotil Peter Lindbergh a hlavnú úlohu v nej „hrá" modelka Freja Beha Erichsen?

Správnu odpoveď, ako aj kontaktné údaje (meno, adresa a telefónne číslo) posielajte do 31. 3. 2013 na adresu sutaz(a)top-fashion.sk. Do predmetu správy napíšte „SÚŤAŽ marec" V tomto kole súťažíte o dámsku vôňu Naomi Campbell at Night.
A nezabudnite súťaž zdieľať a lajkovať na facebooku :)

 

Naomi Campbell at Night
sutaz_marec13_Naomi_CampbellZvodná, záhadná, sebavedomá, okúzľujúca... jednoducho neodolateľná

Niet ženy, ktorá by netúžila cítiť sa zvodne, záhadne, sebavedome a očarujúco, keď sa chystá v noci von... Naomi sa pokúsila zachytiť tento pocit vo svojej novej, zmyselnej dámskej vôni.
Naomi Campbell At Night je príťažlivá kvetinová, orientálna a drevitá vôňa plná zvodných kontrastov. Žiarivá a hravá v úvode, prerastá do intenzívne ženského kvetinového jadra, zatiaľ čo záhadnú a neochvejne zvodnú atmosféru noci v nej zachytávajú záverečné tóny opojných hrejivých drevín a ambry.

Hlava: príval povzbudzujúceho bergamotu a čerstvých zelených lístkov sa mieša so šťavnatou, zmysly štekliacou slivkou Mirabelle. Táto zmes je sviežim a zmyselným úvodom vône.
Srdce: Výnimočný kvetinový buket pozostáva zo zamatových tónov geránia a heliotrópu, šikovne obalených v intenzívnych exotických akordoch pre vytvorenie dojmu zmyselnosti.
Základ: Božská kombinácia hlbokých tónov santalu a fazuliek tonky osladená hrejivou krémovou vanilkou. Pretrvávajúca stopa čistej zmyselnosti a neodolateľnej závislosti.

 

 

    1701

    Súvisiace články