Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Móda pre mužov / 28. august 2015

Nostalgická klasika v pánskom šatníku

Pánska línia F&F prináša vintage estetiku v kľúčových kúskoch, ktoré by nemali chýbať žiadnemu mužovi.Materiály a detaily majú nostalgický nádych. Výrazným kúskom kolekcie sú motorkárske kožené bundy, absolútne must-have nielen pre milovníkov motoriek.

Nostalgická klasika v pánskom šatníku

4.9.2015

Pánska línia F&F prináša vintage estetiku v kľúčových kúskoch, ktoré by nemali chýbať žiadnemu mužovi.

1m

Materiály a detaily majú nostalgický nádych. Výrazným kúskom kolekcie sú motorkárske kožené bundy, absolútne must-have nielen pre milovníkov motoriek. Súčasťou jesennej „slim" línie je sivý tvídový oblek a nadčasový béžový kabát. Vo výraznejších odtieňoch sa prichádzajú hladké vlnené svetre jantárovo žltej a tehlovo oranžovej farby. Hrubšie roláky a jemné svetre s polo golierom zostávajú verné sivej, antracitovej, tmavo zelenej a námorníckej modrej. Denim, živšie káro a drobné grafické vzory podčiarkujú neformálny štýl pohodlných košieľ!

2m

Pánske formálne oblečenie je postavené na kombinácii čierneho zamatového smokingu s džersejovým tričkom oživeným netradičnou, priam umeleckou potlačou. Citlivá hra svetlých a tmavých tónov v tomto prípade vyzdvihuje minimalizmus celkového looku.

3m

Doplnkom kraľujú nadrozmerné šály s rozstrapkanými okrajmi, ktoré sú príjemným akcentom pri kombinácii s jednoduchým kabátom a klasickými vlnenými nohaviciami. Na topánkach sú zaujímavé detaily, ktoré si možno všimnúť až pri pohľade z bližšia. Hlavnou farbou je hnedá v rôznych odtieňoch, pričom je podšiarknutá farebne odlišnými podrážkami. Tenisky vo vyhotovení textil a koža či lakované oxfordky – vyberie si každý.


Jesenná kolekcia F&F mala svetovú premiéru na exkluzívnej butikovej show v londýnskom hoteli Savoy.{youtube}Z6itfV21cLE{/youtube}

POZOR SÚŤAŽ!!!

FF_sutaz_banner

Hrajte s nami o poukazy na nákup oblečenia F&F v hodnote 30 eur na facebooku a instagrame.


    4792

    Súvisiace články