Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

archive / 20. apríl 2021

Skryté kozmetické poklady

Ak máte problémy s ovisnutou kožou na krku, pigmentovými škvrnami či precitlivenosťou alebo dehydratáciou, už nemusíte hľadať ten správny produkt. V našich skrytých pokladoch nájdete úplne nové riešenie, ktoré čaká na to, aby sa vaša rutinná starostlivosť o pokožku posunula o úroveň vyššie.

Skryté kozmetické poklady

Ak máte problémy s ovisnutou kožou na krku, pigmentovými škvrnami či precitlivenosťou alebo dehydratáciou, už nemusíte hľadať ten správny produkt. V našich skrytých pokladoch nájdete úplne nové riešenie, ktoré čaká na to, aby sa vaša rutinná starostlivosť o pokožku posunula o úroveň vyššie.

 

1. ILUMA INTENSE BRIGHTENING EXFOLIATING POWDER

Tento mikroexfoliačný čistiaci prášok aktivovaný vodou vyhladzuje a odstraňuje odumreté kožné bunky vďaka prášku z kokosového mlieka, enzýmu z tekvice a komplexu proteínových peptidov, ktoré harmonicky zabezpečujú mechanickú a chemickú exfoliáciu pokožky. Tento výrobok je jemný, nie je abrazívny a po každom použití ihneď odkryje žiarivú pleť.

image skin care iluma intense brightening powder

VEDELI STE, ŽE?

Tento produkt nielen vyhladzuje nejednotnú štruktúru pokožky, ale exfoliácia pripraví pokožku na lepšiu absorpciu priaznivých zložiek starostlivosti o pokožku.

2.RESCUE POST TREATMENT RECOVERY BALM

Aj keď bol tento obnovujúci komplexný produkt vyvinutý plastickými chirurgmi pre pacientov po zákroku, môže ho používať ktokoľvek s podráždenou alebo nevyváženou pokožkou. Podporuje prirodzenú schopnosť rejuvenácie pleti. Po ošetreniach, ako je napríklad vyhladzovanie pokožky laserom, tento účinný balzam poskytuje úľavu pre suchú pleť a minimalizuje viditeľné začervenanie. Máte problémy s tzv „maskné“ (maska + akné)? Vyskúšajte použiť I RESCUE pod rúško, aby ste pomohli znížiť trenie spôsobené jeho nosením.

image skin care post treatment balm

VEDELI STE, ŽE?

Tento zázračný krém sa môže používať na neočakávané zhoršenie stavu pokožky, napríklad, keď používate zložky ako retinol po prvýkrát. Vtedy totiž môžete zaznamenať počiatočnú suchosť a tvorbu šupiniek na pokožke.

3.THE MAX STEM CELL NECK LIFT

Nielen že je pleť prepojená s krkom a dekoltom, ale oblasť pod tvárou často oveľa rýchlejšie prezradí známky starnutia, ako výrazné vrásky, tvorba ohybov a ovisnutú kožu. Namiesto hydratačného krému na tvár na túto oblasť, ktorá prirodzene produkuje menej mastnoty, použite cielený vyhladzujúci krém z radu MAX. Tento bohatý krém obsahuje maximálnu koncentráciu peptidov, ktoré posilňujú pokožku a podporujú elasticitu a zvýraznenie kontúr krku a sánky. Umožňuje vysokú účinnosť a viditeľne lepšie výsledky.

image skin care the max stem cell neck lift

VEDELI STE, ŽE?

Technológia Vectorize Technology® zapuzdruje až sto vrstiev výťažkov z rastlinných kmeňových buniek a peptidov do guľovitých útvarov, ktoré sa uvoľnia, keď je výrobok aplikovaný na pokožku. Umožňuje vysokú účinnosť a viditeľne lepšie výsledky.

4.BODY SPA EXFOLIATING BODY SCRUB

Často sme tak zameraní na naše tváre, že zabúdame na to, že mnoho rovnakých krokov starostlivosti o pleť by sme mali aplikovať aj na telo. Tento telový peeling s dvojitým účinkom obsahuje chemické aj mechanické exfoliačné látky (vrátane kyseliny glykolovej, kyseliny mliečnej a škrupín z vlašských orechov) na uvoľnenie a odstránenie buniek suchej kože a odhalenie na dotyk jemnej žiarivej pokožky.

image skin care spa body scrub

VEDELI STE, ŽE?

Tento peeling obsahuje hydratačné perličky na hydratáciu pokožky. Vďaka exfoliácii sa do vašej pokožky oveľa účinnejšie vstrebú všetky dobré látky, ktoré uhasia jej smäd.

5.VITAL C HYDRATING WATER BURST

Tento hybridný krémový gél do pokožky uvoľňuje antioxidanty, kyseliny hyaluronovú, vitamíny a peptidy spomaľujúce starnutie a je dokonalý pre kohokoľvek, kto potrebuje zvýšenie hydratácie. Ľahká, meniaca sa gélová textúra sa ako hodváb vkĺzne do pokožky a dodáva jej mladistvo oživený, jasný a zdravo vyzerajúci vzhľad.

image skin care hydrating vitaminC water brust

VEDELI STE, ŽE?

Vitamín C a peptidy sú dve najskúmanejšie a klinicky podložené dostupné zložky starostlivosti o pokožku a ich účinnosť bola preukázaná už niekoľkokrát.
Objavte ďalšie kultové obľúbené špeciálne výrobky, na ktoré sa profesionáli spoliehajú znova a znova.

Viac informácií: www.imageskincare.sk

877

Súvisiace články