Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. august 2021

Ako nosiť maxi sukne?

Maxi sukňa je skvelý kúsok, ktorý sa dokáže prispôsobiť rôznym udalostiam. V stylingu vám poskytuje množstvo priestoru an vyjadrenie svoju štýlu, avšak niekedy môže byť kombinovanie sukne s ďalšími kúskami náročné.

Ako nosiť maxi sukne?

Maxi sukňa je skvelý kúsok, ktorý sa dokáže prispôsobiť rôznym udalostiam. V stylingu vám poskytuje množstvo priestoru an vyjadrenie svoju štýlu, avšak niekedy môže byť kombinovanie sukne s ďalšími kúskami náročné. Poradíme vám, ako vytvoríte chic, moderné outfity s maxi sukňou.

Modern Chic

Čierno-biela kombinácia je nesmrteľná, nadčasová a elegantná. Takto moderne môže pôsobiť, keď skombinujete bielu sukňu s jednoduchým, čiernym crop topom a doplníte ich mokasínami. Praktický outfit, ktorému stačí sako a môžete vyraziť do práce, alebo naopak, výrazné doplnky a ste pripravení na párty.

@alexandrapereira

Business Casual

Maxi sukňa je skvelou voľbou do práce. Stačí ju vymeniť za svoje klasické nohavice a okamžite dosiahnete chic outfit. Ak ho zladíte tón v tóne, vytvoríte elegantne a sofistikovane pôsobiaci look, avšak báť sa nemusíte ani color blockingu. Našou obľúbenou kombináciou je saténová masxi sukňa a predĺžené sako.

 jessicaskye@_jessicaskye

Modern French

Ženský, sofistikovaný outfit inšpirovaný retro štýlom vytvoríte kombináciou puzdrovej maxi sukne a zaujímavého, svetrového crop topu. Aby ste dosiahli skutočne elegantný look, siahnite po kúskoch v zaujímavých materiáloch, ktoré podčiarknu ich ženskosť. Nemusíte sa báť ani kombinovania zaujímavých farieb, ktoré prinesú do outfitu moderný nádych.

slipintostyle@slipintostyle

Everyday

Maxi sukňa je však skvelý kúsok aj na bežné dni a kažodenné nosenie. Jednoduchý model v najrôznejších strihoch a štýloch vytvoríte kombináciou s obyčajným tričkom či tielkom. K tomu stačí pridať tenisky alebo nízke sandále a ste pripravené na deň či už doma alebo kdekoľvek na výlete.

femmeblk@femmeblk

Retro Sporty

Štýlový, moderný outfitu vytvoríte kombináciou maxi sukne a košele či kardigánu. Ak spojíte kúsky v rovnakých farbách alebo minimálne tón v tóne, dosiahnete veľmi efektný vzhľad. Košeľa alebo kardigán prinesie jemný retro športový nádych, zatiaľ čo sukňa pôsobí žensky a elegantne. Dolaďte retro pôsobiacimi okuliarmi a zaujíamvými sandálmi.

cassdimico@cassdimico

Foto: Instagram

1403

Súvisiace články