Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. apríl 2021

Šelma stelesnená v náramku

Keď sa povie Cartier, mnohým z nás okamžite napadne ikonický symbol pantera. Tento element zdobí šperky prestížneho šperkárskeho domu už dlhé roky a spája sa nám s luxusom, odvahou, ale aj sofistikovanou ženskosťou.

Šelma stelesnená v náramku

Keď sa povie Cartier, mnohým z nás okamžite napadne ikonický symbol pantera. Tento element zdobí šperky prestížneho šperkárskeho domu už dlhé roky a spája sa nám s luxusom, odvahou, ale aj sofistikovanou ženskosťou. Teraz panter zdobí aj novinku v portfóliu značky - náramok La Panthère de Cartier.

Náramok je súčasťou kolekcie La Panthère de Cartier, ktorý okamžite zaujme svojimi harmonicky pôsobiacimi líniami a pružnosťou, čo zároveň stelesňuje podstatu tejto šelmy. Pri navrhovaní tohto kúsku mali dizajnéri a šperkári na mysli jeho prispôsobivosť. Tak vznikol exkluzívny šperk s efektom druhej kože. Spája sa v ňom elegantná estetika s pôsobivými detailmi, no zároveň umenie jednoduchosti. Oblý náramok je ukončený hlavou pantera s očami zo smaragdov alebo tsavoritov, ktoré doslova hypnotizujú.

HyperFocal: 0  HyperFocal: 0  CAR CRN6718217 CCS 01 03 TC 2116254 

Náramok však vyniká aj svojou flexibilitou v kombinácii so vzácnymi kovmi, ktorá bola dosiahnutá špeciálnymi zliatinami zlata. Cartier tak v tomto šperku prepojil technickú vyspelosť s dizajnovou precíznosťou. Aj keď sa to vďaka pružnosti môže zdať, vo vnútri náramku by ste nenašli žiadne pružiny, prispôsobivosť bola dosiahnutá len vďaka špeciálnym postupom, technikám a vyspelým zliatinám.

FLEX 25X30 300dpi RVB V3 copie

Zároveň ponúka možnosti kombinovania viacerých variantov. K dispozícii máte žlté a ružové zlato s možnosťou výberu osadenia briliantov. Zvoliť si môžete osadenie hlavy a chvosta pantera, alebo môžete siahnuť po maximálnej jednoduchosti bez drahokamov. Aby bol tento náramok skutočne ako druhou kožou, vnútornú stranu náramku môžete ozdobiť gravírovaním dôležitého dátumu, iniciálok alebo tajného odkazu.

Visuel 1 Cover

Foto: archív značky

1051

Súvisiace články