Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. október 2020

Jesenné módne inšpirácie

Horúcim letným dňom už definitívne odzvonilo a my sa preto musíme rozlúčiť s ľahkými a vzdušnými šatami a blúzkami, tričkami na ramienkach či krátkymi šortkami. Avšak nebuďte melancholickí.

Jesenné módne inšpirácie

Horúcim letným dňom už definitívne odzvonilo a my sa preto musíme rozlúčiť s ľahkými a vzdušnými šatami a blúzkami, tričkami na ramienkach či krátkymi šortkami. Avšak nebuďte melancholickí. Tak ako je jeseň to najfarebnejšie ročné obdobie, tak aj oblečenie určené na chladnejšie jesenné dni môže zaujať svojou jedinečnosťou, farebnosťou a štýlom.

 


Predstavujeme vám oblečenie, ktoré vás zahreje. Vkusné kardigány, pulóvre, svetre i zateplené šaty, nič z toho by nemalo chýbať vo vašom jesennom šatníku. Kardigán je ideálny pre ženy všetkých typov postáv. Dokáže zakryť nedostatky a zvýrazniť prednosti. Len ho treba vhodne skombinovať. Kombinácia úzkych nohavíc či riflí, tričko alebo blúzka s kardiganom ako bodkou za voľnočasovým outfitom je nesmrteľná. Dokonalý pár však kardigan vytvorí aj s teplejšími šatami alebo sukňou. Netreba sa báť farieb, decentnejšie hnedé, škoricové či bordové sa môžu striedať s veselými niekoľko farebnými modelmi.

fasardi oblecenie moda jesen trendy svetre odev tipy kardigan 2

Svetre a pulóvre

V minulosti nás svetre a pulóvre najmä zohrievali. Dnes už patria medzi trendové kúsky, ktoré sú ozdobou ženy. Krajky, čipky, efektné výstrihy i rukávy s rozparkami - to sú len niektoré z motívov pulóvrov pre dámy vyznávajúce romantický štýl. Podľa celkové štýlu oblečenia môžete zvoliť z dlhých prepínacích svetrov, krátkych tenších i športových s kapucňou alebo golierikom do výstrihu V. Obtiahnuté modely pristanú štíhlym ženám, rovnako ako aj oversize kúsky. Pre pevnejšie tipy postáv návrhári odporúčajú dlhšie modely so zapínaním, opaskom alebo zavinovaním.

fasardi oblecenie moda jesen trendy svetre odev tipy pulover 3

Šaty

Na jeseň možno viaceré z nás pri voľbe šiat váhajú, ale verte, že ženy a šaty k sebe patria v každom ročnom období. A práve jesenné kombinácie umožňujú zaujímavé variácie outfitu. Skúste vlnené pančuchové nohavice, vysoké kožené čižmy, farebne výrazný šál a teplé šaty s dlhými rukávmi. Na londýnskych módnych dňoch sa pri prezentácii jesenných modelov pre tento rok dostávali do popredia všetky tlmené zemité odtiene, ale aj kocky a káro.

fasardi oblecenie moda jesen trendy svetre odev tipy pulover saty 5  fasardi oblecenie moda jesen trendy svetre odev tipy zena 4 

Viac informácií: www.fasardiofficial.sk

 

1443

Súvisiace články