Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. august 2020

Predĺžte si leto outfitmi podľa Kalifornčaniek

Leto sa nezadržateľne blíži ku koncu. Dovtedy nás však čaká ešte dosť slnečných, teplých dní, ktoré plánujeme využiť naplno aj čo sa outfitov týka.

Predĺžte si leto outfitmi podľa Kalifornčaniek

Leto sa nezadržateľne blíži ku koncu. Dovtedy nás však čaká ešte dosť slnečných, teplých dní, ktoré plánujeme využiť naplno aj čo sa outfitov týka. Pomôžu nám v tom štýlové outfity inšpirované našimi obľúbenými módnymi ikonami z Kalifornie.

Sporty

Cyklistické šortky a crop top sú doslova neoficiálnou kalifornskou uniformou. Zrejme každá žena v okolí Los Angeles má v šatníku tieto kúsky aj kvôli tomu, že sa veľmi jednoducho kombinujú a sú mimoriadne komfortné. Obuť si k nim môžete masívne tenisky, turistické sandále, alebo aj lodičky doplnené oversized sakom.

@littleblackboots

Elegancia

Kalifornčanky sa však vôbec nebránia ani elegancii a formálnym outfitom, aj tým však pridajú svoj nenapodobiteľný šmrnc. Cargo košele pokojne skombinujú s koženými nohavicami, ideálne tón v tóne. Tento minimalizmus netypický pre Kaliforniu však rozbijú netradičným doplnkom- športovou šiltovkou, ktorá je populárnym doplnkom lokálnych múz.

sheamarie@sheamarie

Ležérne

Na pyžamové sety sme si už zvykli, teraz je čas na upgrade. Skombinujte šortky so zaujímavou potlačou s košeľou s krátkym rukávom. Pokojne choďte do netypických kombinácií a nebojte sa vzorov či potlačí. Košeľu môžete nechať rozpnutú a odhaliť braletku, alebo ju zapnite a zastrčte do šortiek.

shhtephs@shhtephs

Boho

Bohémsky štýl je takisto veľmi rozšírený v Kalifornii. Prepája prvky pripomínajúce exotickú dovolenku s zmyselnosťou a moderným dotykom mestského štýlu. Dokonalou kombináciou na vytvorenie pravého kalifornského looku je tak maxisukňa a crop top. Staviť môžete na rôzne potlače a výrazné farby, alebo naopak, vyberte si zemité tóny a zaujímavé štruktúry.

camilacoelho@camilacoelho

Easy-going

Na dni, kedy sa vám nechce vymýšľať nový outfit, by ste si mali zaobstarať nadčasový overal. Stavte na model v neutrálnej farbe, napríklad krémovej či bielej, ktorý môžete pohodlne kombinovať s rôznymi kúskami. Obuť si k nemu môžete členkové Conversy alebo ak máte chuť na eleganciu, tak aj sandále na podpätku.

aimeesong@aimeesong 

Foto: Instagram

830

Súvisiace články