Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. júl 2020

Leto plné šťavy v trendových kúskoch od Dedolesa

Kto z nás by nepoznal veselé a originálne ponožky Dedoles? V letných mesiacoch však môžeme behať aj na boso.

Leto plné šťavy v trendových kúskoch od Dedolesa

Kto z nás by nepoznal veselé a originálne ponožky Dedoles? V letných mesiacoch však môžeme behať aj na boso. Ak by sa vám však za jedinečnými modelmi Dedoles cnelo, nezúfajte. Novú letnú kolekciu produktov vo forme plaviek, šľapiek a žabiek nájdete už v týchto dňoch v ponuke spoločnosti.

Šľapky alebo žabky?

Veselé plážové šľapky si zamiluje každý. Dizajnové modely sa hodia na horúce letné dni k bazénu, na pláž, ale aj na prechádzku mestom. Milujete melóny, čerešne, vychladené pivo alebo avokádo? Áno, aj lásku k týmto pochúťkam môžete demonštrovať na svojej obuvi.

Colorful Feathers Sailboats

Žabky, ideálna obuv k vode je vyrobená z odolného materiálu, ktorý chráni chodidlá, ale noha sa v nich príjemne vetrá. Modely s potlačou podmorského sveta, v námorníckom alebo dovolenkovom štýle, bude ťažké vybrať len jedny žabky na celé leto. Všetky modely letnej obuvi sú k dispozícii vo veľkostiach od 36 do 45.

Underwater World 7

Beach Beer 3

Zábavný plavkový štýl

Aj v letnom outfite môžete byť dokonale zladení. Kreatívni dizajnéri z Dedolesa myslia na všetko. Šľapky a žabky korešpondujú so vzormi dámskych i pánskych plaviek. Modelom pre dámy v bikinovom i celotelovom strihu plaviek dominujú vzory morských vĺn, mandaly, tropickej džungle i podmorského sveta. Materiál plaviek kombinuje polyester spolu s elastanom, takže plavky výborne tvarujú postavu, nemenia svoj tvar a rýchlo schnú.

Aztec Ornament 12

Night Flamingo 5 Color Splash 3

Páni zažiaria v trendových plážových šortkách na tému surfovania, plážového života i života pod hladinou. Pánske plážové šortky sú vyrobené z polyesteru, takže sú priedušné, ľahko sa sušia i udržiavajú.

Mandala  Mandala 1 
Watercolor 5 Watercolor cele

Viac informácií: www.dedoles.sk

 

1744

Súvisiace články