Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. marec 2020

Privítajme jar v retro rozkvete

20.marca vstupujeme do krásneho ročného obdobia plného rozkvitnutých stromov, vône kvetov ahrejivých slnečných lúčov. Príchod jari po dlhej, sivej zime je doslova vykúpením aideálnou oslavou je aj osvieženie šatníka.

Privítajme jar v retro rozkvete

20.marca vstupujeme do krásneho ročného obdobia plného rozkvitnutých stromov, vône kvetov a hrejivých slnečných lúčov. Príchod jari po dlhej, sivej zime je doslova vykúpením a ideálnou oslavou je aj osvieženie šatníka. Zhoďme hrubé vrstvy, tmavé farby a nahraďme ich jemnými, veselými tónmi, ktoré rozžiaria nielen naše outfity, ale aj náladu. Do vašich šatníkov je pripravená kolekcia RETRO BLOOMS BY ANSWEAR. Módny kaleidoskop, tých správnych farieb a vzorov. #WeAreTheAnswear

Staroružová

Tlmený, no pritom výrazný a na prvý pohľad pútavý odtieň ružovej je ideálny základ jarného šatníka bez ohľadu na váš štýl. Pôsobí elegantne a žensky, veľmi jednoducho sa kombinuje s populárnymi neutrálnymi farbami ako krémová či béžová. Krásne však ladí s klasickými jarnými elementmi ako džínsovina, no experimentátorky ocenia aj jej dobrodružnejšiu tvár v kombinácii s trendy farebnou kožou. V tejto farbe krásne vyniknú ženské blúzky či šaty, ale aj doplnky ako kabelky a opasky.

S4 mikolaj test36373 R  S4 mikolaj test36450 R  S4 mikolaj test36413 R 

Naše tipy:

nohavice answearnohavice Answear saty Answearšaty Answear bunda Answearbunda Answear

Chladivá zelená

Zelená je symbolom zrodenia či prebudenia prírody. Pôsobí energicky, naturálne a sviežo, čo z nej robí skvelý element jarných outfitov. Pastelové odtiene zelenej s jemne chladivým nádychom sú túto sezónu našim favoritom. Tvoria ideálny pár s ostatnými prírodnými tónmi ako je béžová či hnedá, avšak veselé outfity vytvoríte aj kombináciou s inými pastelovými farbami ako ružová či žltá. S touto farbou sa môžete navyše odhodlať ísť do toho naplno a zvoliť si kúsky, ktoré okamžite padnú do oka. Medzi tie patria napríklad trench coaty, nohavicové kostýmy či dokonca topánky.

S4 mikolaj test36656 R

S4 mikolaj test36746 R S4 mikolaj test36928 R

Naše tipy:

kabelka Answearkabelka Answear saty Anwear2šaty Answear sandale Answearsandále Answear

Ťavia

Jednoznačnou kráľovnou jarnej módy je ťavia farba. Klasická, nadčasová, vždy elegantná a veľmi jednoducho kombinovateľná. Jej jemné, teplé tóny umožňujú najrôznejšie kombinácie s farbami aj potlačami všetkého druhu. Nezáleží teda na tom, či uprednostňujete najnovšie módne trendy alebo veríte overeným farbám. Ideálnymi kúskami v tejto farbe sú pre nás trench coaty či lodičky, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Ak sa však chcete zviesť na vlne aktuálnych trendov, určite siahnite po koženom saku či kabáte, prípadne po kostýmoch v týchto tónoch.

S4 mikolaj test36515 R  S4 mikolaj test36526 R  S4 mikolaj test36792 R 

Naše tipy:

bunda Answearbunda Answear sukna Answearsukňa Answear trench coattrench coat Answear

Retro 70’s

Móda v trendoch preniká ešte o niečo hlbšie do histórie, až kým zakotvila v 70.rokoch, aspoň na teraz. Potlače inšpirované mondriánskymi motívmi, geometriou a štýlom hippie sa tak dostávajú do popredia jarnej módy. Ich teplé odtiene žltej a hnedej s prímesou modrej nám pripomínajú módu vystrihnutú zo seriálu Mad Men. A najlepšie na týchto vzoroch je, že sú skvelým spestrením neutrálnych outfitov a každého looku ladeného tón v tóne. Stačí jeden detail s týmto vzorom a outfit sa hneď posúva na nový level. Na vzorované šaty tak pokojne prehoďte klasický trench coat alebo si oblečte pod béžové kožené sako vzorovanú blúzku.

S4 mikolaj test36892 R  S4 mikolaj test36808 R 

Naše tipy:

kosela Answearkošeľa Answear saty Answear 3šaty Answear
kosela Answear 2košeľa Answear

Škoricová

Menej tradičné farby v jarnom šatníku zastupuje škoricová, ktorá zvykla byť doménou jesennej módy, avšak mnohé módne domy či dokonca firma Pantone rozhodli, že má svoje miesto aj v tomto ročnom období. My s tým takisto súhlasíme a oceňujeme najmä jej jednoduchú kombinovateľnosť s ostatnými neutrálnymi a zemitými farbami. Očarila nás však aj kombinácia so staroružovou, ktorá pôsobí veľmi chic a veselo, no pritom je neopozeraná. Zároveň je skvelou farbou pre kožené kúsky ako košele či sukne, ale aj pre kabelky a iné doplnky.

S4 mikolaj test36565 R  S4 mikolaj test36664 R 

Naše tipy

bunda Answear2bunda Answear kabelka Answear 2kabelka Answear saty Answear 4šaty Answear

 

Celú kolekciu Retro Blooms by Answear nájdete tu.

Foto: Answear

1283

Súvisiace články