Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. august 2019

Prvé rande v sparný deň? V tomto sa budete cítiť skvelo!

Chystáte sa na prvé rande avonku je horúco ako vsaune? Poradíme vám, čo na seba, aby ste sa neroztopili azároveň ho očarili!

Prvé rande v sparný deň? V tomto sa budete cítiť skvelo!

Chystáte sa na prvé rande a vonku je horúco ako v saune? Poradíme vám, čo na seba, aby ste sa neroztopili a zároveň ho očarili! Letné lásky dokážu byť vášnivé a horúce. A to doslova! Obzvlášť, ak vás čaká prvé rande. Aby ste vášho vyvoleného oslnili viac, ako spaľujúce slnko na oblohe, stačí dodržať niekoľko základných rád.

1. Dajte na seba čo najmenej 


Nie, nemáme na mysli ísť v plavkách či dokonca naostro. Oblečte si však len jednu vrstvu oblečenia. Vyberajte tak, aby ste zakryli všetko, čo chcete a zároveň nemuseli pridávať ďalšie vrstvy odevov. Čím viac kúskov na sebe, tým teplejšie vám bude. Ak stojíte pred skriňou a stále viac vo vás rastie presvedčenie, že nemáte čo na seba, využite túto príležitosť a kúpte si nový dizajnový kúsok! Napríklad v Takko teraz ponúka veľký výber zaujímavých blúzok, tuník, šiat či nohavíc za skutočne výhodné ceny.

2. Nechajte vaše telo dýchať 


Na prvé rande si často obliekame čo najpriliehavejšie oblečenie, aby sme zvýraznili naše prednosti. Ale keď je vonku viac ako 30°C, telo sa skôr poteší voľnému bavlnenému oblečeniu, než priliehavému elastanu. Zvoľte radšej sukňu, voľné nohavice či širšie tričká. Budete sa cítiť pohodlnejšie.

3. Skryte sa pred slnkom


Nebojte sa dlhého rukáva ani dlhých nohavíc. Samozrejme, za predpokladu, že ide o bavlnu alebo ľan. Dlhé oblečenie skryje vašu pokožku pred slnkom a vám nebude tak teplo. Všimnite si, ako sa obliekajú ľudia v krajinách, kde je cez deň skutočne horúco. Väčšinou majú na sebe dlhý rukáv a dlhé nohavice či šaty. V aktuálnom katalógu Takko nájdete šaty, tuniky aj tričká za výhodné ceny, ktoré vás ochránia pred teplom aj slnkom.

4. Stavte na príjemnú vôňu 


Nie je nič horšie, než keď sa za krásnou ženou nesie pach potu. V rámci príprav na rande preto siahnite po kvalitnom parfume. Odporúčame vám ľahké, avšak zaujímavé vône. Vedeli ste, že vôňa nám obnovuje spomienky? Nech sa partnerovi spája vôňa s vami! Široký výber parfumov aj parfumových či toaletných vôd nájdete v ponuke kozmetiky Oriflame.

5. Nezabudnite na doplnky 


Jemné šperky, otvorené topánky a vhodne zvolená kabelka, aj to patrí k celkovému dojmu. K zaujímavým doplnkom môžete zaradiť vhodne zvolené hodinky. Vedeli ste, že v aktuálnom Oriflame katalógu nájdete nielen šperky, ale aj kabelky? Napríklad limitovanú edíciu kabeliek Bjork či zaujímavo riešenú kabelku Energy, ktorá je 2 v 1 – môžete ju nosiť ako veľkú tašku či malé zaťahovacie vrecko.

Rada na záver – nezabudnite byť hlavne sama sebou a cítiť sa sebavedomo, dobre a pohodlne.

813

Súvisiace články