Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. máj 2019

Ako nosiť trench coat?

Na zmätené počasie existuje jediný liek- trench coat! Klasický kúsok, ktorý vás zachráni v prípade, že vás prekvapí poobedná búrka, alebo ranné hmly.

Ako nosiť trench coat?

Na zmätené počasie existuje jediný liek- trench coat! Klasický kúsok, ktorý vás zachráni v prípade, že vás prekvapí poobedná búrka, alebo ranné hmly. Poskytne hrejivú vrstvu, ktorá vám však nebude prekážať ani vtedy, keď predsa len vykuknú slnečné lúče. Je štýlový, nadčasový a nosiť sa dá na množstvo spôsobov. Inšpirujte sa známymi influencerkami.

Klasicky

Nech hodíte trench coat na akýkoľvek outfit, vždy bude vyzerať chic. Aj obyčajné džínsy, členkové čižmy a jednoduchý top tak dostanú nový rozmer.

@adenorah

All Black

Pre trochu drámy zvoľte all-black outfit. Vystačíte si s čiernymi nohavicami, lodičkami a kabelkou, no pokojne môžete ísť aj do šiat, ktoré doplníte čiernymi pančuchami.

3@chiaraferragni 

Color- blocking

Vyberte si 2-3 farby, na ktorých založíte outfit. Prvou by mala byť farba trench coatu, zvyšok je už na vašej kreativite a možnostiach šatníka. Tieto farby následne zopakujte v prípade doplnkov a zvyšku outfitu.

4@camillecharriere 

Sporty chic

Ak máte náladu na niečo netradičnejšie, doplňte trench coat legínami, prípadne teplákovou súpravou a masívnymi teniskami. Kabelku vyberte zase elegantnejšiu, aby ste vytvorili zaujímavý kontrast.

7@pernilleteisbaek 

Au Naturel

Neutrálne odtiene, hnedej, sivej a tlmené tóny zelenej či pastelové farby sa postarajú o dokonalý outfit tón v tóne. Môžete ísť do elegantnej verzie doplnenej lodičkami, alebo do športovej, ktorá využíva tepláky a masívne tenisky.

5@elsahosk 

Color Clashing

Ďalšou zábavnou variáciou je mixovanie štýlov, farieb a potlačí. Nebojte sa pod trench coat hodiť prúžkované tričko, na hlavu hoďte klobúk so zvieracím vzorom a do ruky si vezmite nylonovú kabelku. Alebo to skúste po svojom, no najmä sa zahrávajte s farbami.

6@emilisindlev

Foto: Instagram

1439

Súvisiace články