Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. máj 2019

Jarné trendy podľa Newyorčaniek

Každá svetová metropola podľahne iným trendom. Ovplyvňuje ich podnebie, životný štýl aj vplyv subkultúr.

Jarné trendy podľa Newyorčaniek

Každá svetová metropola podľahne iným trendom. Ovplyvňuje ich podnebie, životný štýl aj vplyv subkultúr. Tieto trendy prerazili počas jarnej sezóny v New Yorku.

Sukňový kostým

Ako Blair Waldorf sa budete cítiť v sukňovom kostýme, ktorému podľahli aj Newyorčanky. Čin už stavíte na chanelovský look alebo monochromatický vzhľad, sukňový kostým je obrovským sezónnym must-have.

@michellesalem 

Retro tielka

Biele tielko inšpirované 90.rokmi dokonale nahráva nielen street wearovému trendu, ale rôznym štýlom. Hodí sa k všetkému, od kostýmov až po sukne či džínsy.

2@vbiancav 

Platformy

V čom si získali platformy Newyorčanky? Sú pohodlné a ako stvorené na chodenie po meste. Výška nemusí byť vôbec vysoká, pokojne choďte aj do stredných podpätkov.

3@leandramcohen

Cyklistické šortky

Ešte stále nás neprestávajú cyklistické šortky baviť a vyzerá to tak, že ani trendy dámy v New Yorku. Nosia sa ako hlavný kúsok outfitu, ale aj ako spodná časť pod šaty či sukne.

4@alyssainthecity

 

Batika

Áno, batikované kúsky sa nosia aj mimo hudobných festivalov. Vôbec nemusí ísť o bláznivú, farebnú batiku, ale o jemnejšiu verziu tón v tóne a efekt bude rovnako pôsobivý.

5@thefashionguitar

Foto: Instagram

1500

Súvisiace články