Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 18. august 2021

Štýlové módne ikony z Copenhagen Fashion Week

Na týždňoch módy je skvelé to, že módnu inšpiráciu načerpáte aj mimo prehliadkových mól. V uliciach jej dokonca môže byť ešte viac, ako na módnych shows.

Štýlové módne ikony z Copenhagen Fashion Week

Na týždňoch módy je skvelé to, že módnu inšpiráciu načerpáte aj mimo prehliadkových mól. V uliciach jej dokonca môže byť ešte viac, ako na módnych shows. Počas kodaňského týždňa módy sme objavili množstvo zaujímavých dám, ktoré to s módou vedieť. Niektoré už možno poznáte, iné zase nie. Predstavujeme vám najštýlovejšie módne ikony, ktoré si nás počas CFW získali.

Maria Wos

Nórka Maria sa v Kodani nestratila ani popri veľkých menách ako Pernille Teisbaek či Emili Sindlev. Jej outfity jednoznačne patrili k tým najzaujíamvejším aj napriek tomu, že neboli najextravagantnejšie. Maria kombinuje nadčasové kúsky do oku-lahodiacich outfitov, ktoré ozvláštňuje zaujímavými detailmi. Jedným vraznejším prvkom dokáže celý outfit posunúť na nový level, no pritom si zachováva svoj vlastný štýl.

vľavo @petrahenriette & @mariiawos vpravo

Petra Henriette Rufi

Petra síce nepatrí k najznámejším a najsledovanejším módnym ikonám, avšak počas kodaňského týždňa módy bola jednoznačne jednou z tých najzaujímavejších. Okrem skvelej vizáže vždy predviedla aj kreatívne outfity. Jej rukopis by sa dal opísať ako romantický retro s nádychom škandinávskej experimentálnosti. Dokáže tak kreatívne prepájať štýly a vytvárať zaujímavé, avšak stále nositeľné outfity.

Petrahentriette Andreward min@petrahenriette

Darja Barannik

Darja je rusko-nórskou módnou ikonou, ktorá vás zaujme svojou elegantnou ženkosťou. Napriek tomu, že vždy vyzerá dôkladne uhladene, jej outfity sú zároveň dostatočne ležérne. Krásne využíva výrazné farby, ale aj neutrálne tóny, ktoré sa vždy stretávajú v chic, mestských outfitoch.

Darjabarannik min@darjabarannik

Stephanie Broek

Jednou z najpopulárnejších holandských influenceriek je jednoznačne Stephanie. Jej štýl je založený na prepájaní kontrastov a kombinovaní ženských a pánskych prvkov. Často pracuje s vraznmi farbami, ktoré prináša do inak čistých či minimalistických outfitov. Využíva najmä nadčasové kúsky s unikátnou osobnosťou.

Hannamw hildasandstrom stephaniebroek min@stephaniebroek vpravo

Hilda Sandström

Stylistka a módna redaktorka Hilda je doslova stelesnením modernej módy. Jej štýl je preto samozrejme založený na minimalizme, jednoduchosti a nadčasovosti. V jej šatníku dominujú neutrálne a prírodné farby, avšak aj napriek tomu jej outfity vždy pôsobia futuristicky, čo hovorí o jej nevídanej schopnosti kretatívnych kombinácií.

hildasandstrom min@hildasandstrom

Pernille Rosenkilde

Farebný, eklektický, zábavn a hravý. Taký je štýl Dánky Pernille, ktorá si nás získala svojim odvážnym prístupom k móde, vďaka ktorému vyčnieva z davu. Aj napriek tomu, že kombinuje mnohé štýly, farby či siluety, jej outfity nikdy nepôsobia prefláknuto či silene, ale naopak, veľmi kreatívne až umelecky. Módu neberie vážne, čo sa v dnešnom svete veľmi cení.

Prosenkilde himichelleli min@prosenkilde vľavo

Foto: Kuba Feranec

1118

Súvisiace články