Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 11. marec 2020

Chiara Ferragni pomáha Taliansku: Vyzbierala viac ako 3 milióny eur

Sila sociálnych sietí sa naplno ukázala aj vťažkých časoch, vktorých sa aktuálna nachádza Taliansko. Postarala sa oto Chiara Ferragni, ktorá spolu so svojim manželom Federicom Lucia, spustili crowd-fundingovú kampaň na gofundme.com.

Chiara Ferragni pomáha Taliansku: Vyzbierala viac ako 3 milióny eur

Sila sociálnych sietí sa naplno ukázala aj v ťažkých časoch, v ktorých sa aktuálna nachádza Taliansko. Postarala sa o to Chiara Ferragni, ktorá spolu so svojim manželom Federicom Lucia, spustili crowd-fundingovú kampaň na gofundme.com. Za 24 hodín sa im podarilo vyzbierať viac ako 3-milióny eur.

@chiaraferragni

Situácia v Taliansku je ťažká. Chiara Ferragni a celá jej rodina je v celoštátnej karanténe, ktoré sa týka celého územia Talianska. Povolený nie je vstup ani výstup z krajiny, iba s oficiálnym povolením štátu a len za niektorých okolností. Tam však vážnosť situácie nekončí, nemocnice nestíhajú ošetrovať a zdravotnícke stroje potrebné na liečbu COVID-19 takisto dochádzajú. Vážnosť situácie sa však rozhodla začať riešiť samotná Chiara s manželom Fedezom, ktorí spustili kampaň na verejnú zbierku financií, z ktorých sa následne nakúpi potrebné nemocničné vybavenie ako pľúcne ventilátory, prístroje na hemodynamické monitorovanie a iné potrebné technológie pre milánsku nemocnicu San Raffaele.

Zbierka odštartovala len v utorok 10.marca a 24 hodín po tom už bolo na konte viac ako 3,6-milióna eur. Chiara zároveň inšpirovala ďalšie známe osobnosti z Talianska, ktoré odštartovali verejné zbierky pre ďalšie nemocnice. Sila sociálnych sietí sa dá využiť aj v prospech verejnosti, čo nám mladá Talianka dokázala.

Foto: Instagram

1430

Súvisiace články