Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 30. september 2016

Tretí deň na BMD patril renomovaným dizajnérom

Aj počas tretieho dňa Bratislavských módnych dní bola Refinery Gallery domovom módy. Medzi dizajnérmi, ktorí predstavili svoje kolekcie boli Jana Pištejová, Veronika Hložníková, Michael Kováčik, Jana Jurčenko a iní.

Tretí deň na BMD patril renomovaným dizajnérom

Aj počas tretieho dňa Bratislavských módnych dní bola Refinery Gallery domovom módy. Medzi dizajnérmi, ktorí predstavili svoje kolekcie boli Jana Pištejová, Veronika Hložníková, Michael Kováčik, Jana Jurčenko a iní. Atmosféra večera sa niesla v luxusnom nádychu, ktorý vytvorili dizajnéri svojimi aktuálnymi kolekciami.

Veronika Hložníková
Večer otvorila prehliadka kolekcie Veroniky Hložníkovej, ktorá nesklamala ani tento raz. Predstavila modely plné elegancie, no s poriadnou dávkou štýlu. Efektné detaily v podobe volánov či nášiviek dodávali modelom primeranú dávku uvoľnenosti.

 

Michael Kováčik
Vrchol večera pre nás nastal takmer na začiatku večera. Módny dizajnér Michael Kováčik odprezentoval rafinovanú kolekciu plnú jemných materiálov, ktoré harmonicky hrali s výberom farieb. Michael preniesol do svojich modelov nadhľad a inováciu vo forme nevšedných strihov.

 

Katie Q
Kabelky značky Katie Q hýrili farbami. Doplnené boli grafickými prvkami či strapcami, vďaka čomu dostali moderný a hravý look. Objavili sa klasické modely do ruky, crossbody či listové kabelky.

 

Jana Jurčenko
Brokát, luxusná čipka a jemný romantický šifón sa stali dominantnými prvkami kolekcie z dielne Jany Jurčenko. Dramatické volány ako aj objemná sukňa zase modelom pridávali na tajomnosti. Janine modely sú charakteristické svojim luxusným nádychom, čo sa potvrdilo aj tentokrát.

 

Slavomíra Vlasová
Slavomíra Vlasová predstavila kolekciu dýchajúcu 20.rokmi a inšpirovanú art decom. Práve preto v modeloch dominovala čierna a zlatá, no objavila sa aj biela, nechýbali prepracované výšivky a záplava strapcov, nielen na šatách.

 

Zuzana Haková
Čisté strihy a oku lahodiace, no niekedy nečakané kombinácie sa objavili na prehliadke Zuzany Hakovej. Jednoduché modely doplnila o zaujímavé detaily vo forme čipky, alebo pridala luxusné kožušiny.

 

Jana Pištejová
Tretí večer uzatvorila prehliadka modelov Jany Pištejovej, ktorá opäť predviedla rozprávkové a zároveň veľmi ženské modely. Kolekcia bola plná transparentných materiálov a strategicky umiestnených čipiek a nášiviek v podobe kvetov.

Foto: Ramon Leško

    4148

    Súvisiace články