Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 6. august 2021

Ako zachytiť dokonalý letný deň

Leto je obdobie pestrých farieb, ktoré vďaka slnečným lúčom priam žiaria. Vonku trávime viac času, či už ráno, večer, doma alebo na dovolenke azbierame zážitky, zktorých potom čerpáme celý rok.

Ako zachytiť dokonalý letný deň

Leto je obdobie pestrých farieb, ktoré vďaka slnečným lúčom priam žiaria. Vonku trávime viac času, či už ráno, večer, doma alebo na dovolenke a zbierame zážitky, z ktorých potom čerpáme celý rok. Máme pre vás zopár tipov, ako si toto leto užiť naplno a spomienky naň si uchovať navždy!

Ranný beh

Svieži ranný vzduch v pľúcach je v sparnom lete to, čo nás dokáže nakopnúť aj do náročného dňa. V slúchadlách svoj obľúbený playlist alebo podcast a šup šup, je čas urobiť niečo pre svoje zdravie! Asistovať vám bude váš mobil, ktorý vám započíta každučký odbehnutý kilometer.

Deň pri vode

Každý z nás v lete hľadá spôsob, ako sa schladiť a oddýchnuť si od páľavy. Najpríjemnejšie je vtedy pri vode, ktorá vzduch prirodzene schladí a osvieži aj vás. Navyše, voda láka k experimentovaniu s umeleckým fotografovaním. Odrazy vo vode, kvapky vody na pokožke. Dnes už vám na zachytenie takýchto detailov postačia aj foťáky na mobile, ktoré vedia spraviť jasnú fotku s kvalitným rozlíšením. V automatickom režime Motorola moto g100 sa priblížite k objektu svojho záujmu a fotoaparát sa sám prepne do makro režimu a ešte si objekt aj presvieti. Vďaka vysokému výkonu ho viete aj raz-dva upraviť v rôznych grafických aplikáciách.

image2

Bez hudby to nejde

Leto je už typicky obdobie hudobných festivalov. Vypočujte si svojich obľúbených hudobníkov a objavte ďalších v príjemnej festivalovej atmosfére! Spoznajte nových ľudí a vytvorte si neopakovateľné zážitky v rytme kvalitnej hudby, o ktoré sa môžete podeliť streamovaním priamo z mobilu. Ak má výkon aspoň taký ako moto g100, nemusíte sa obávať sekania ani rozmazaného obrazu. S procesorom Qualcomm Snapdragon 870 5G vám bude telefón fungovať bez akéhokoľvek sekania a vždy sa môžete spoľahnúť na maximálny výkon. Všetkých určite poteší aj výdrž batérie, vďaka ktorej už nebudete musieť každú chvíľu riešiť, kde by ste si mobil nabili.

image3

Letný piknik s kamarátmi

Vyberte si príjemné miesto v parku či verejnej záhrade, pripravte zopár chutných maškŕt a pozvite kamarátov na piknik pod holým nebom! Vychutnajte si spoločne letný vánok, dajte si pohárik obľúbeného drinku a vynahraďte si tie dlhé mesiace, kedy ste sa počuť mohli len cez telefón. A pre každý prípad si tie okamihy nezabudnite zvečniť aspoň zopár videami. S duálnym snímaním v Motorola moto g100 viete snímať prednou aj zadnou kamerou naraz, a tak si viete zvečniť nie len objekt snímania, ale aj vašu reakciu. Keď sa o pár rokov k videu dostanete, hneď si pripomeniete všetky emócie, ktoré ste v tom čase prežívali.

image4

Západ slnka

Či už ste na letnej dovolenke alebo v pokoji svojho domova, západ slnka vie očariť kdekoľvek na svete. Ak ste na dovolenke, určite stojí za to zostať na pláži o čosi dlhšie a vychutnať si odraz západu na hladine mora pri zvuku morského odlivu. Na mnohých z nás to pôsobí relaxujúco a oddychovo, čo sú určite pocity, ktoré si chceme preniesť aj do bežného života. A najlepšie ich zachytíme širokouhlým objektívom v mobile, s možnosťou zvýraznenia farieb, pre zachytenie dokonalého okamihu.

image5

Večerný drink na terase

Večer pri poháriku je úplný must a vôbec nezáleží, či si urobíte super atmosféru u seba doma na terase alebo naopak vyhľadáte podnik v meste. Osviežujúci drink vám po celom dni určite padne vhod a dá vám priestor trošku ubrať plyn. V digitálnej dobe je takmer samozrejmosťou, že sa o takýto večer podelíte so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach a pomocou selfie zachytíte krásu daného okamihu. A že váš mejkap už nie je po celom dni úplne dokonalý? Nebojte, o všetko sa postará funkcia beautification v mobile!

image6

Leto si treba užiť. Spomienky naň sa nám vždy akoby až zázračne živo uložia v pamäti, čo ale neznamená, že si ich nemôžeme zdokumentovať aj inak. Takže prajeme príjemné leto a kopec krásnych fotografií a videí.

Foto: Motorola

906

Súvisiace články