Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 27. máj 2020

Prenájom luxusných vozidiel na biznis i zábavu

Chystáte sa na dôležité obchodné rokovanie do zahraničia alebo v rámci Slovenska? Potrebujete sa vkusne a originálne prezentovať?

Prenájom luxusných vozidiel na biznis i zábavu

Chystáte sa na dôležité obchodné rokovanie do zahraničia alebo v rámci Slovenska? Potrebujete sa vkusne a originálne prezentovať? Naplánujte si svoje stretnutie s obchodnými partnermi na ktoromkoľvek mieste v Európe a príďte v jedinečnom luxusnom vozidle, ktoré bude spolu s vami tvoriť výnimočné duo.

Požičovňa luxusných automobilov HighRent ponúka pre svojich klientov širokú škálu vozidiel, ktoré sa vyznačujú kvalitou, moderným dizajnom a štýlom. K dispozícii sú značky áut Audi, Mercedes, BMW, ale aj prestížne modely Porsche, Tesla, Abarth či Maserati. Po absolvovanom rokovaní môžete svojich obchodných partnerov pozvať na prehliadku našej krajiny alebo sa vydajte vy sami s vetrom vo vlasoch a silným motorom pod kapotou poznávať zákutia niektorej zo zaujímavých destinácii v Európe.

highrent 2

highrent 5

Hlavnou myšlienkou spoločnosti HighRent je požičiavanie áut s mottom for business, for fun - pre obchod i zábavu. Ak pre váš biznis nie je nevyhnutné jedinečné luxusné vozidlo, nastupuje práve zábava. Ktorý chlapec či muž aspoň raz v živote nezatúžil sadnúť si za volant kultového modelu Maserati? Spoločnosť HighRent ponúka na prenájom model Maserati Ghibli, ktorý oficiálny výrobca predstavuje ako trúfalé, elegantné, odhodlané a rafinované auto, prinášajúce nový zážitok, luxus na najvyššej úrovni a špičkové technológie podporené bezkonkurenčnými výkonmi.

highrent 3

W166/C292, Katalog, 2016-12

Rýchle a štýlové autá môžu milovať aj ženy. Napríklad značka Porsche je blízka aj predstaviteľkám nežnejšieho pohlavia. Práve zo značky Porsche si môžete vybrať z viacerých modelov, napríklad Porsche Cayenne S, Porsche Panamera Sport Turismo.

highrent 6

Na záver romantický tip. Páni, chcete urobiť radosť svojim dámam? Požičaním luxusného auta a spoločným výletom potešíte svoje technické srdce i romantickú dušu svojej polovičky.

Viac informácií: www.highrent.sk

2465

Súvisiace články