Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 10. august 2021

Rimowa pripravila kolaboráciu s Fendi

Ikonické hliníkové kufre značky Rimowa sú nadčasovou klasikou, o ktorej sníva nejeden milovník módy. Napriek tomu, že Rimowa má svoju vlastnú zaujímavú históriu, nebojí sa siahnuť ani po moderných kolaboráciách.

Rimowa pripravila kolaboráciu s Fendi

Ikonické hliníkové kufre značky Rimowa sú nadčasovou klasikou, o ktorej sníva nejeden milovník módy. Napriek tomu, že Rimowa má svoju vlastnú zaujímavú históriu, nebojí sa siahnuť ani po moderných kolaboráciách. V minulosti to bola napríklad značka Off-White, teraz je ňou Fendi.

Klasický príručný kufor s názvom Classic Cabin pretvoril módny dom Fendi do svojej estetiky. Hliníkový povrch je tak dekorovaný logom módneho domu a dostupný je v dvoch vyhotoveniach - striebornej a čiernej. Detaily sú vyrobené z pravej kože Cuio Romano a nájdete ich napríklad v podobe rukovätí či ochranných rohov. Vo vnútri kufra vás takisto čaká typická FF potlač.

2 7

Aby ste si však mohli kufor personalizovať, aj pri tomto kufri si môžete kožený štítok označiť vlastnými iniciálkami alebo menom. Do predaja sa dostane v septemberi, ale v oficiálnom predpredaji si ho môžete uchmatnúť ešte v auguste. Neskôr bude dostupný aj vo vybraných butikoch Fendi po celom svete. Jeho cena bude okolo 3-tisíc eur.

4 6

Foto: Fendi, Rimowa

1105

Súvisiace články