Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 5. marec 2021

Diptyque uvádza kolekciu bytových doplnkov

Vedeli ste, že značka Diptyque pôvodne fungovala ako bazár exotických predmetov v Paríži? Sviečky a vône prišli až neskôr na žiadosť samotných zákazníkov.

Diptyque uvádza kolekciu bytových doplnkov

Vedeli ste, že značka Diptyque pôvodne fungovala ako bazár exotických predmetov v Paríži? Sviečky a vône prišli až neskôr na žiadosť samotných zákazníkov. Svojej histórii pevne spätej s unikátnymi objektmi teraz značka vzdáva poctu prostredníctvom svojej novej línie bytových doplnkov.

Ak milujete štýl značky Diptyque, nielen samotné vône, ale aj celkový dizajn, bude sa vám páčiť ich najnovšia kolekcia. Nájdete v nej skutočne pestrý výbernajrôznejších bytových doplnkov či jedálenskej keramiky, ktoré vynikajú svojim charakteristickým dizajnovým rukopisom.

656a3b7b 1c7f 4331 b407 925b3ce51c82 2i2a2368

Diptyque, pôvodný bazárik exotických predmetov v Paríži, bol cieľovou destináciou milovníkov unikátnosti. Zakladatelia v ňom ponúkali jedinečné výtvory, ktoré privážali zo svojich nespočetných ciest po svete. Bol to eklektický mix všetkého možného od textilu až po sochy. Presne takýto pestrý výber teraz môžete objavovať aj v najnovšej línii.

Art de la table 1 1 2

Dizajnovo sa aj táto línia drží svojho štýlu, v ktorom dominuje čierna a biela v rôznych iluzórnych témach. Optické ilúzie tak dekorujú taniere, misky, poháre, ale aj vázy, dekoratívne objekty či svietniky a mnoho ďalších.

home 2 1

Bytové doplnky, interiérové dekorácie či jedálenský servis s nadčasovo bohémskym duchom, v monochromatickom čierno-bielom obale prinesú do každého priestoru poriadnu dávku dizajnu a oživenia.

Foto: Diptyque

1040

Súvisiace články