Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. február 2020

Louis Vuitton podporuje UNICEF náramkami

Tak, ako minulý rok, aj tento sa módny dom Louis Vuitton spojil sUNICEF, aby pomohol dobrému účelu. Chce to dosiahnuť prostredníctvom náramkov, ktoré navrhol kreatívny riaditeľ pánskej línie Louis Vuitton, Virgil Abloh.

Louis Vuitton podporuje UNICEF náramkami

Tak, ako minulý rok, aj tento sa módny dom Louis Vuitton spojil s UNICEF, aby pomohol dobrému účelu. Chce to dosiahnuť prostredníctvom náramkov, ktoré navrhol kreatívny riaditeľ pánskej línie Louis Vuitton, Virgil Abloh.

Náramok Silver Lockit je inšpirovaný kolekciou SS20 a dostupný je v 4 farbách- oranžovej, modrej, čiernej a zelenej, pričom každý z nich je zdobený retiazkou s väčšími okami a zámkom. Finančné prostriedky, ktoré sa vyzbierajú v predaji tohto náramku poputujú na konto UNICEF, ktoré sa snaží zabezpečiť dostatok čistej vody, výživy, ochrany a dezinfekcie pre tých, ktorí to potrebujú (aktuálne to sú najmä utečenci zo Sýrie, deti a ich rodiny).

2  3 

Minulý rok značka Louis Vuitton pripravila podobný projekt, ktorého tvárou bola herečka Sophie Turner. Sophie dokonca sama pripravila dizajn náramku. Partnerstvo značky a UNICEFU však začalo už v roku 2016 a odvtedy sa organizácii vďaka Louis Vuitton podarilo vyzbierať viac ako 10 miliónov dolárov.

Kolekcia sa dostane do predaja 21.februára pričom dostupná bude na stránkach Louis Vuitton, ale aj v butikoch po celom svete. Cena jedného náramku je 390 eur. Za každý predaný náramok poputuje na konto UNICEF 100 eur.

Foto: archív značky

1669

Súvisiace články