Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 28. marec 2019

Nové technologické hračky

Zdravie, krása, technológia amóda vjednom. Našli sme technologické novinky spĺňajú tieto charakteristiky.

Nové technologické hračky

Zdravie, krása, technológia a móda v jednom. Našli sme technologické novinky spĺňajú tieto charakteristiky. Objavte ich s nami.

Meditačná čelenka, Muse 2

V našom uponáhľanom svete si čoraz viac ľudí uvedomuje dôležitosť meditácie. Pokiaľ medzi nich patríte aj vy, no neviete ako na to správne, pomôže vám táto čelenka. Na základe vlnových dĺžok dokáže identifikovať, kedy dosahujete uvoľnenú myseľ, a zároveň vás dokáže hudbou a zvukmi naviesť na správny smer. Tento nástroj tiež zbiera údaje o vašej mozgovej aktivite a následne ich analyzuje v príslušnej aplikácii.

Richmond & Finch Lipstick Powerbank

Rúž a externá nabíjačka v jednom? Berieme všetkými desiatimi! Čas strávený na našich smartfónoch stále stúpa, čiže sa nám aj rýchlejšie vybíjajú. Klasické externé nabíjačky sú nielen veľké, ale aj nevzhľadné, preto vás poteší tento vynález v podobe rúžu. Zmestí sa do vašej kozmetickej tašky, ale aj do najmenšej listovej kabelky.

2

Mighty Purse Wristlet

Ďalšou zaujímavou kombináciou módy a technológie je táto kabelka, ktorá ukončí vaše trápenie s vybíjajúcou sa baterkou. Táto štýlová kabelka totiž nabíja váš mobil vždy, keď ho do nej pripojíte. Okrem toho samozrejme poskytuje priestor na každodenné nevyhnutnosti ako kreditné karty, kľúče či kozmetiku.

3

TDE Tech Case

Toto puzdro poteší každého, kto denno-denne so sebou nosí rôzne nabíjačky a doplnky ku svojim smart pomôckam. Jednoducho v ňom zorganizujete všetko od káblov až po slúchadlá a to bez toho, abby sa vám všetko pomotalo a zničilo. Puzdro si navyše môžete personalizovať vlastným textom, pričom iniciálky do 3 písmen máte v cene!

5

Le Mini Macaron

Ak si potrpíte na dokonalú manikúru či pedikúru, oceníte túto sladkú technologickú hračku. Je to v podstate prenosná UV lampa s podobou makrónky. Jednoducho ju Zzbalíte do kabelky a veľa miesta nezaberie ani v kufri. Neustále upravené nechty tak máte vždy so sebou. Nabíja sa jednoducho cez USB kábel a jeden necht dokáže zafixovať za 30 sekúnd.

4

Foto: archív značiek

1616

Súvisiace články