Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 5. február 2020

Vitabrid C¹² Hair Tonic Set - Professional

Vitamín C má veľmi veľa pozitívnych účinkov na celkové fungovanie organizmu. Prispieva k správnej funkcii nervového a imunitného systému.

Vitabrid C¹² Hair Tonic Set - Professional

Vitamín C má veľmi veľa pozitívnych účinkov na celkové fungovanie organizmu. Prispieva k správnej funkcii nervového a imunitného systému. Pôsobí ako antioxidant a vďačíme mu za zdravé kosti, cievy a optimálne fungovanie srdcovo - cievneho systému.


Vo vyváženej strave prijímame určité množstvo vitamínu C, ktoré vieme v prípade jeho nedostatku vykompenzovať rôznymi výživovými doplnkami. Niekedy však aj naša pokožka i vlasy potrebujú priamu dávku vitamínu C na oživenie, posilnenie a celkovú revitalizáciu.

vitabridc vlasy 1

Laboratóriá Vitabrid vytvorili špeciálny produkt Vitabrid C¹² Hair Tonic Set - Professional. Ide o dvojzložkový produkt, ktorý je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o vlasovú pokožku. Aktívne zložky produktu sú vpravované hlboko do vlasovej pokožky. Pokožka je hydratovaná, vlasy sú pevnejšie, lesklejšie a zdravšie. Výrobok eliminuje účinky škodlivého vonkajšieho prostredia. Konkrétne minimalizuje vplyv UV žiarenia a chráni vlasové vlákno.

vitabridc vlasy 2

Vitabrid C¹² Hair Tonic Set - Professional pozostáva z vlasového prášku a vlasového tonika. Prášok obsahuje formulu Vitabrid C¹² - aktívny a stabilný vitamín C, ktorá má vďaka svojmu patentu schopnosť nepretržite sa počas 12 hodín uvoľňovať priamo do pokožky hlavy. Posilňuje tak vlasové folikuly a stimuluje rast vlasov. Súčasťou prášku je oxid zinočnatý, ktorý pokožku upokojuje a poskytuje jej spomínanú ochranu pred vonkajšími vplyvmi. Alantoín má protizápalové účinky, zvlhčuje a uvoľňuje podráždenie a šupinatosť. Poslednou zložkou výrobku je glyceryl vytvárajúci ochrannú bariéru proti voľným radikálom.

Vlasové tonikum s obsahom dexpanthenolu a biotínu zabraňuje tvorbe nadmerného množstva mazu, revitalizuje pokožku, obmedzuje vznik lupín, stimuluje rast vlasov a eliminuje ich vypadávanie.

Viac informácií: www.vitabridc.sk

1272

Súvisiace články