Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. apríl 2020

Jarné beauty trendy

Líčite sa aj počas karantény alebo ste si stým dali na čas pokoj? Nech už to máte akokoľvek, pripravili sme pre vás výber jarných beauty trendov na jar.

Jarné beauty trendy

Líčite sa aj počas karantény alebo ste si s tým dali na čas pokoj? Nech už to máte akokoľvek, pripravili sme pre vás výber jarných beauty trendov na jar. Môžete ich vyskúšať pri prvej možnej príležitosti alebo ich skúšaním zabite voľný čas doma.

Neónové linky

Čím to je, že túto sezónu pôsobia všetky neónové farby vysoko sofistikovane? Začali sa používať v klasických a elegantných variantoch. Platí to aj v prípade neónovej linky.

Helmut Lang, Versace

 

 

Vysoký lesk

Lesk ako jediná úprava na tvári pôsobí veľmi nežne, dievčensky. Počas dní strávených doma je úplne ideálnou voľbou v prípade, že sa chcete cítiť upravene.

2Chanel, Louis Vuitton

Strapatá

Na tento účes sa budete potrebovať iba dobre vyspať. #bedhair totiž bude na jar veľkým trendom a počas karantény tak môžete pokojne nacvičovať.

Fendi SS20Fendi

Maliarske plátno

Oči pripomínajúce maliarske plátno, pokryté najrôznejšími farbami, prípadne dotvorené umelecky pôsobiacimi linkami budú takisto veľkým hitom.

3Salvatore Ferragamo, Simone Rocha

Temné pery

Nečakaná farba, ktorá skôr dominujú jeseni a zime. Ak však máte náladu na odvážny femme fatale look, pokojne choďte do toho.

4Max Mara, Chloé

Punk Rock

Trblietky vo svojej punk rockovej verzii môžu vyzerať aj takto, na očiach v kombinácii s tmavým dymovým líčením, na perách v kombinácii s výrazným červeným rúžom. Je to štýlová rebélia.

5Fendi, Marc Jacobs

Žiarivá červená

Trochu energie a radosti si môžete dopriať aj vďaka svetlejším tónom červenej na perách. Žiarivá červená je ideálna na tie dni, kedy sa vám nechce líčiť, no chcete pôsobiť chic.

Praba GurungPrabal Gurung

Color-blocking

Oscar de la Renta kreatívne využil color-blocking pri líčení očí. Stačí skombinovať dve kontrastné farby očných tieňov, jednou orámovať spodnú líniu a druhým vrchnú líniu.

Oscar de la rentaOscar de la Renta

Kvetiny

Kvetinové motívy už neoddeliteľne patria do jarnej módy, no teraz sa dostávajú aj do beauty sféry. Vo vlasoch sa budú nosiť oversized, výrazné kúsky, prípadne prírodné, lúčne kvety.

kvetyMarc Jacobs, Missoni

Zamotané

Ak vás nebavia klasické vrkoče, no chcete nejakým spôsobom skrotiť svoje vlasy, vyskúšajte tieto zamotané, pripomínajúce štruktúra lana.

zamotaneUlla Johnson, Jonathan Simkai

Vrkoče

No a samozrejme nesmú chýbať ani tie klasické vrkoče. Možno to je práve obdobím, kedy sa mala konať Coachella, no zaplatené vlasy sú éterické a bohémske zároveň.

DiorDior

Foto: Indigital, Getty

1280

Súvisiace články