Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. október 2019

Jesenné manikúrové tipy

Patríte aj vy ktým znás, ktoré ihneď ako príde jeseň siahajú po bordovej manikúre alebo idete radi proti prúdu? Nech už patríte kktorémukoľvek táboru, máme pre vás niekoľko tipov na trendy jesennú manikúru.

Jesenné manikúrové tipy

Patríte aj vy k tým z nás, ktoré ihneď ako príde jeseň siahajú po bordovej manikúre alebo idete radi proti prúdu? Nech už patríte k ktorémukoľvek táboru, máme pre vás niekoľko tipov na trendy jesennú manikúru. Nájdu sa medzi nimi klasické, minimalistické, ale aj odvážnejšie dizajny.

Naturálny ligot

„Nahé“ nechty zahalené do prírodnej hnedej či krémovej farby doplnená jemným ligotom, to znie ako návod na sofistikované a luxusne pôsobiace nechty.

TIBI FW19

Zelená kvapka

Také jednoduché a pritom efektné! Nenápadná machovo zelená dostáva vďaka zaujímavému tvaru kvapky na nechtoch úplne nový rozmer. Tak trochu pripomína art deco štýl.

1@paintboxnails

Medené

Medená sa tak dokonale hodí do jesene, pripomína lístie, no zároveň akoby spomínala na letné dni. Okrem toho pôsobí luxusne a pristane každej farbe pleti.

2Essie

Korytnačie

O tomto trende ste už určite počuli, pretože ho už v lete nosili takmer každá druhá influencerka. Teraz ošiaľ trochu opadol, tak prečo sa k nemu nevrátiť?

3@nailthoughts

Ultra Violet

Už je to pár rokov, čo bola farbou roka Ultra Violet, avšak takáto farba stále pôsobí elegantne a nadčasovo. Je ideálnou alternatívou ak vás prestala baviť bordová, no chcete staviť na tlmený dizajn vhodný do práce.

5côte

Smaragdy

Kto potrebuje smaragdové prstene, keď môže mať smaragdové nechty? Opulentná farba pripomínajúca drahokamy krásne vynikne v sivých jesenných dňoch.

6@cndworld

 

Metalické ombré

Na metalické nechty sa tak troche pozabudlo, no vždy keď sa začne blížiť sezóna večierkov a osláv, sa k nim vraciame. S takýmto efektným ombré môžete pokojne začať aj teraz.

7OPI

Brusnicové

Ani červená ani ružová, taká presne je farba ktorá pripomína brusnice. Je takistou sskvelou alternatívou ak máte radi výrazné farby, no chcete skúsiť niečo nové.

8Jonathan Simkai FW19

Foto: Instagram, Indigital

2138

Súvisiace články