Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. október 2019

Beauty trendy z PFW

Parížanky majú svoj vlastný pohľad nielen na módu, ale aj beauty. Častokrát sa nimi inšpirujeme, pretože ich vizáž vždy pôsobí sofistikovane aj odvážne.

Beauty trendy z PFW

Parížanky majú svoj vlastný pohľad nielen na módu, ale aj beauty. Častokrát sa nimi inšpirujeme, pretože ich vizáž vždy pôsobí sofistikovane aj odvážne. Ak je toto aj vašim cieľom, inšpirujte sa beauty lookmi, ktoré predviedli módne domy na PFW. Predstavili niekoľko moderných variantov, medzi ktorými sa nájdu tie elegantné aj inovatívne.

Parížanka

Virgie Viard vytvorila v najnovšej kolekcii Chanel moderný obraz Parížanky. Má dlhé, voľné vlasy, nedbalo upravené, jemne zvýraznené pery a nádherne rozjasnenú pleť aj viečka.

 

Golden Girl

Úplne nahá pleť v kombinácii s extrémnou dávkou zlata na viečka a obočí v kombinácii s uhladenými vlasmi na prehliadke Valentino pôsobili ako novodobé umenie.

2 

Pirátka

Vlasové doplnky sú aktuálne veľmi trendy, avšak prehliadka Alexander McQueen predstavila ich novú podobu. Vytvorili pirátsky look vďaka občasným vrkôčikom uviazaným zlatými šnúrkami.

3 

Poslušná

Na prehliadke Loewe stavili na úplný minimalizmus a čistotu. Maximálne uhladené vlasy rozdelené chodníkom na boku hlavy boli stiahnuté do rovného konského chvostu. Pleť bola nahá.

4 

40.roky

Vizáž na prehliadke Chloé bola inšpirovaná 40.rokmi, ktoré sa odrazili najmä v hairstylingu. Vlasy tak boli upravené do krásny, jemne vlnitých účesov, ktoré pôsobili elegantne.

5 

High Fashion

Každá experimentátorka si príde na svoje vo vizáži z prehliadky Maison Margiela. Obočie odfarbené na blond v kombinácii so svetlomodrými očnými tieňmi vytvárali high fashion look.

6 

Wednesday Adams po francúzsky

Na prehliadke Dior sa to hmýrilo modelkami s účesmi a lá Wednesday Adams, no vo francúzskej verzii. Vrkoče padajúce na hruď sa tak kombinovali s elegantnou očnou linkou.

7

Foto: Getty

1295

Súvisiace články