Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. marec 2019

Make-up trendy na jar

Za oknami nás už čaká jarné počasie atomu náležite prispôsobujeme nielen šatníky, ale aj líčenie. Aké make-up trendy si pre nás tohtoročná jar pripravila?

Make-up trendy na jar

Za oknami nás už čaká jarné počasie a tomu náležite prispôsobujeme nielen šatníky, ale aj líčenie. Aké make-up trendy si pre nás tohtoročná jar pripravila?

Dúhové viečka

Jar je ideálnym obdobím konečne zahodiť neutrálne farby, ktoré ste doteraz používali pri líčení, a nahradiť ich veselými farbami. Skúste to napríklad s dúhovými viečkami.

@katiejanehughes 

Farebné riasy

Ak sa nebojíte extrémov, pokojne choďte aj do farebnej maskary. Čierna a hnedá nie je zábavná, odviažte sa s pomocou zelenej, žltej či ružovej.

3@thegroovyem 

Nahá tvár

Dokonalá pleť, ktorá akoby nemala na sebe ani stopu po make-upe a dekoratívnej kozmetike. Jednoduchá, čistá pleť, upravené obočie, lesk na perách a štedrá dávka rozjasňovača vám budú maximálne stačiť.

2@moanilee 

Lesklé viečka

Doprajte svojmu pohľadu trochu lesku. Naneste na očné tiene vrstvu nelepivého lesku na pery, a rovnako ho aplikujte aj na pery. Budete pôsobiť elegantne a pritom dievčensky.

4@namvo 

Bronzová bohyňa

Pokiaľ hľadáte úplný opak nahého líčenia, potešíme vás. Bronzery sa vracajú na scénu a používajú sa vo veľkom, nielen na tvári, ale aj v dekolte či na ramenách. Doplňte líčenie zlatými tieňmi a metalickým rúžom.

5@kilprity

Foto: Instagram

1646

Súvisiace články