Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 17. august 2020

Krása je autentickosť

Hovorí sa, že zázraky na počkanie nemožno čakať. Nie je to celkom pravda.

Krása je autentickosť

Hovorí sa, že zázraky na počkanie nemožno čakať. Nie je to celkom pravda. Teda v prípade, ak sa vyberiete na miesto, kde sa prihliada na každý detail vášho ja.

Mať zdravú a bezchybnú pleť je základ, no nie je to samozrejmosť. A tak mnoho z nás testuje rôzne produkty, metódy a dostávame sa do začarovaného kruhu bez výsledkov. Rovnako bola nastavená majiteľka bratislavského salónu Ambasáda krásy, Sylvia Čiefová. Až kým neobjavila produkty a metódy známej francúzskej značky, ktorej prepadli aj svetové celebrity. Silná osobná skúsenosť bola podnetom na vytvorenie miesta, kde nájdu ženy odpovede a riešenia na svoje problémy s pleťou. Privítajú vás tam špeciálne vyškolené kozmetičky, ktoré sa budú zaoberať vašou pokožkou do najmenšieho detailu. Zabudnite však na klasickú diagnostiku v štýle zmiešaná, mastná, citlivá, suchá. Na tomto mieste sa vyhodnocuje aktuálny stav vašej pleti, ktorý môže byť každým dňom iný. „Zakladáme si na tom, aby bol stav klientky posudzovaný zo všetkých aspektov, nielen na základe typu pokožky. Preto je dôležité, aby žena, ktorá chce problém s pokožkou riešiť, bola otvorená a vyjasnili sme si každý detail. Vďaka vzájomnej dôvere, profesionalite a výnimočným produktom tak dokážeme efektívne vyriešiť problémy a dodať ženám spokojnosť a sebavedomie. Na tvári sa totiž odzrkadlí každá maličkosť života – psychika, emocionálny stav, životospráva, zlozvyky. Naše kozmetičky dokážu posúdiť momentálny stav pleti a identifikovať jej potreby. Podľa toho sa na mieru volí starostlivosť, ktorá tak môže byť aj u tej istej klientky pri každej návšteve iná. Najlepšie a najviditeľnejšie výsledky máme s problematickou pleťou a akné. Paradoxne, dnes už nemáme takmer žiadnu pacientku s týmto problémom... Prečo? Pretože sme všetkým klientkam tento problém vyriešili,“ opisuje efektivitu ošetrení majiteľka salónu. Ako je možné, že produkty Biologique Recherche takto zaberajú? Obsahujú vysoké koncentrácie botanických, morských a biologických extraktov bez umelej parfumácie na dosiahnutie okamžitých výnimočných výsledkov. Spolu s originálnymi metódami ošetrení a špeciálnymi masážami v salóne vzhľad pleti dostáva celkom nový rozmer. Je vypnutejšia, vyhladenejšia, rozžiarenejšia, línie vrások sú eliminované. A vy odchádzate ako celkom nový človek.

72378268 2504527109640691 105723854101413888 o  98154228 2605689036356440 8976639183745449984 o 

Prevencia je základ

Fakt, že sa v salóne vždy venujú aktuálnej problematike pleti jednotlivých klientiek vychádza zo samotnej filozofie značky. Aj keď ide o výnimočné miesto a starostlivosť, majiteľka si zakladá na tom, aby sa v Ambasáde Krásy cítila dobre každá žena: „Nie sme salón pre „celebrity“, sme tu pre každú ženu, ktorá si chce vyriešiť svoje problémy a dostať pleť do formy. Pretože len cielená starostlivosť a účinné produkty na mieru dokážu priniesť skutočné výsledky. Za absolútny základ považujem vyrovnávací exfoliant P50W, ktorý je pri diagnostike aj každom ošetrení alfou omegou. A samozrejme, najdôležitejšia je prevencia.

92382084 2876354865791245 9109400561349820416 o

Špeciálne pri hyperpigmentácii, ktorá je častým problémom žien a už vzniknuté pigmentové škvrny sa zložito odstraňujú.“ Ako tomu predchádzať? „Rozhodne treba začať už predtým, ako sa vyberiete na letnú dovolenku. Ideálne prostredníctvom prípravkov zo slnečnej rady Biologique Recherche. Počas opaľovania rozhodne stavte na exkluzívny ochranný krém Protection U.V.50, ktorý je fotostabilný, 100% prírodný a samozrejme vodeodolný,“ radí majiteľka salónu ako bezpečne získať príťažlivý bronz bez poškodenia krásy a zdravia pokožky.


Ambasada krasy2

Majiteľka salónu Ambasáda krásy Sylvia Čiefová

Jej snom bolo študovať medicínu, ale všetko prekazila ťažká autonehoda, ktorá poznačila aj Sylviinu tvár. Nemohla používať žiadnu kozmetiku, no potom sa dostala k Biologique Recherche a už pri nej ostala. Osobne aj profesionálne. Vznikol salón Ambasáda krásy, kde pomáha ženám riešiť problémy pleťou, ale aj sebavedomím.

Text a foto: redakcia, Biologique Recherche  

 

1080

Súvisiace články