Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 27. júl 2020

AM-PM Beauty s Mirkou Dobiš

Keď si vrýchlosti preskrolujete Instagram Mirky Dobiš alias FashionSpy, okamžite vám dopne, že má cit pre módu. Jej fotky sú lahôdkou pre oko, ktoré potešia nejednu minimalistku amilovníčku nadčasovej módy.

AM-PM Beauty s Mirkou Dobiš

Keď si v rýchlosti preskrolujete Instagram Mirky Dobiš alias FashionSpy, okamžite vám dopne, že má cit pre módu. Jej fotky sú lahôdkou pre oko, ktoré potešia nejednu minimalistku a milovníčku nadčasovej módy. Tipovali by ste však Mirke 37 rokov? Ani my nie! A preto sme museli vypátrať, ako sa o svoju pleť stará a akými kozmetickými vychytávkami sa obklopila.

@fashionspy.sk

Môj typ pleti je: Zmiešaná.

Najväčšie problémy mi robí: Príležitostné vyrážky spojené s hormonálnymi zmenami a PMS.

Produkty, ktoré používam ráno:

• Skin regimen 1.85HA booster
• krém Black Rose Velvet, Sisley
• očný Black Rose Eye Contour Fluid, Sisley

Skin regimen 1.85HA booster Skin regimen 1.85HA booster Black Rose Velvet Sisley Black Rose Velvet Sisley Black Rose Eye Contour Fluid SisleyBlack Rose Eye Contour Fluid Sisley

Produkty, ktoré používam večer:
• Triple-oil balm Make-up remover and cleanser na odlíčenie, Sisley
• Velvet sleeping mask, Sisley
• očný Black Rose Eye Contour Fluid, Sisley

Triple oil balm Make up Remover and Cleanser SisleyTriple Oil Balm Make up Remover and Cleanser Sisley  Velvet sleeping mask SisleyVelvet Sleeping Mask Sisley 

Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Kozmetické - výživné masky a pravidelná starostlivosť v salóne XOXO. Nekozmetické - pitný režim, šťastná myseľ a spánok.

Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Neinvazívne a invazívne metódy proti starnutiu na klinike Mediskin u doktorky Hasovej.

image0

Produkt, na ktorý nedám dopustiť je: Môj totálne najobľúbenejší produkt je BB krém a CC krém pod oči od Erborianu. Nosím ho denne už niekoľko rokov a vyčarí dokonalú pleť na počkanie. A čo sa týka ošetrenia nedám dopustiť na MEZO T8 – Mezotransdukcia v salóne XOXO.

BB Cream ErborianBB Cream Erborian CC Cream ErborianCC Cream Erborian

Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Som totálne závislá od balzamov, leskov a rúžov na pery. Mám ich desiatky a používam vlastne dookola dva tie isté :D

Foto: archív Mirky Dobis, archív značiek

    2187

    Súvisiace články