Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 13. január 2020

Pozdvihnite starostlivosť o pleť na novú úroveň!

Nový rok začíname prírodnou novinkou.Predstavujeme konečné riešenie pre vyváženú pleť: zmes vysoko účinných rastlinných zložiek a klinických "smart" ingrediencií, ktoré pleť vyživujú, obnovujú jej optimálnu vyváženosť a posilňujú obranné mechanizmy, čím ju chránia pred vplyvom stresorov a predčasným starnutím. Najnovšia kolekcia od IMAGE SKINCARE ORMEDIC prináša nový pohľad na silu čistých, klinicky pokročilých zložiek.

Pozdvihnite starostlivosť o pleť na novú úroveň!

Nový rok začíname prírodnou novinkou.Predstavujeme konečné riešenie pre vyváženú pleť: zmes vysoko účinných rastlinných zložiek a klinických "smart" ingrediencií, ktoré pleť vyživujú, obnovujú jej optimálnu vyváženosť a posilňujú obranné mechanizmy, čím ju chránia pred vplyvom stresorov a predčasným starnutím.

Najnovšia kolekcia od IMAGE SKINCARE ORMEDIC prináša nový pohľad na silu čistých, klinicky pokročilých zložiek. Ich základom je zmes certifikovných organických výťažkov vybraných tak, aby pleť vyživovali, upokojili a chránili. Obsahujú hroznovú vodu obohatenú o minerály, výťažky aloe vera a ďalšie rastlinné extrakty, ktoré pomáhajú udržať optimálnu vyváženosť pokožky. Prípravky sa vyhýbajú nepotrebným ingredienciám, ktoré obvykle vyvolávajú precitlivené reakcie, ako napríklad: parabény, sulfáty, ftaláty, polyetylénglykoly či triklosan. Zloženie je zamerané na vyváženosť pH -teda kľúčový faktor pre zachovanie krehkej ochrannej bariéry pokožky, a na ochranu pred vplyvom škodlivých znečisťujúcich látok a toxínov.Začnite a ukončite deň s najjemnejšou a zároveň najobľúbenejšou čistiacou emulziou Ormedic balancing facial cleanser. Jej čistiaca sila je síce výrazná, no nečistoty a celodenné nánosy z prostredia odstraňuje s jemnosťou a ohľadom na pleť. Zloženie s kyselinou hyalurónovou hydratuje citlivú pleť a pomáha obnoviť jej rovnováhu.

190722 Image G Cleanser

Vyhrajte nad zašednutosťou vďka gélovému peelingu ORMEDIC BALANCING GEL POLISHER. Kombinácia fyzického, enzymatického a AHA peelingu odbúrava odumreté bunky pokožky bez drsného oškrabávania, pleť zanecháva hebkú, čistú a sviežu.

190722 Image W Polisher

Vyzbrojte svoju pleť multi-aktívnym sérom. ORMEDIC BALANCING ANTIOXIDANT SERUM poskytuje nevyhnutnú starostlivosť, účinkuje ako každodenná ochrana pleti voči účinkom stresorov, znečistenia a vysušujúcim prvkom prostredia. Je obohatené o vysoko činné antioxidanty a vitamíny, ktoré pleť vyživujú a chránia.

190722 Image G Serum

Svieži a žiarivý vzhľad má pôvod pod makeup-om. Zamatový krém ORMEDIC BALANCING BIOPEPTID CREME pleti dodáva vlahu a peptidy s jedinečným rozjasňujúcim efektom, ktoré zabezpečujú jednotný a rovnomerný tón pleti.

190722 Image W Bio Peptide

Viac než 15 rokov spolupracuje IMAGE Skincare bok po boku s odborníkmi na starostlivosť o pleť, aby zaručili, že ich produkty sú overené a skutočné účinné. Objavte celú kolekciu ORMEDIC a prečitajte si viac o filozofii spoločnosti na stránke www.imageskincare.sk.

1415

Súvisiace články