Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. december 2017

The Art of Fusion v Prahe

Regionálny riaditeľ značky Hublot Benoit Lecigne v spoločnosti ambasádorky Karolíny Pliškovej predstavil v Prahe The Art of Fusion, koncept, ktorý oslavuje inováciu a tradíciu. Víziou tohto významného konceptu je skúmať, objavovať nové materiály, štýly a technológie, ktoré posúvajú vpred fungovanie značky a sú neoddeliteľnou súčasťou Hublot.

The Art of Fusion v Prahe

Regionálny riaditeľ značky Hublot Benoit Lecigne v spoločnosti ambasádorky Karolíny Pliškovej predstavil v Prahe The Art of Fusion, koncept, ktorý oslavuje inováciu a tradíciu.

Víziou tohto významného konceptu je skúmať, objavovať nové materiály, štýly a technológie, ktoré posúvajú vpred fungovanie značky a sú neoddeliteľnou súčasťou Hublot.

Na akcii, ktorej sa zúčastnilo viac ako 200 hostí boli predstavené 2 nové kúsky Big Bang UNICO Sang Bleu: King Gold Pavé a All Black Pavé, ktoré vznikli v spolupráci medzi Hublot a Maximom Buchi, grafickým dizajnérom z Londýna, ktorý založil štúdio Sang Bleu. Ich ciferník tvoria polygóny typické pre Sang Bleu evokujúce harmóniu a vyrovnané vzťahy, no sú zároveň inšpirované symetriou Leonarda da Vinci.

1

Nezabudnuteľný večer si nenechali ujsť osobnosti ako Pavlína Němcová, Aneta Vignerová či Jaroslav Nedvěd.

Foto: Hublot

    1546

    Súvisiace články