Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 18. december 2017

Darujte zdravý životný štýl

Väčšina z nás si na pitný režim dáva pozor najmä v lete a v zime naň opäť zabúda. Podceňovať by sme ho však nemali ani v tomto studenom období.

Darujte zdravý životný štýl

Väčšina z nás si na pitný režim dáva pozor najmä v lete a v zime naň opäť zabúda. Podceňovať by sme ho však nemali ani v tomto studenom období.

Ak však patríte k tým z nás, ktorí pitný režim dodržiavajú celoročne, zamysleli ste sa niekedy nad jeho ekologickou stránkou? Patríte k ľuďom, ktorí si z potravín zakaždým odnášajú novú pollitrovú plastovú fľašu alebo uprednostňujete iné alternatívy, ktoré šetria naše životné prostredie?

Fľaše a hrnčeky FrankGreen vznikli práve preto, aby nás prinútili udržiavať zdravý prísun tekutín a pritom nezaťažovali životné prostredie. Sú funkčné, štýlové a najmä eko-friendly. Esteticky vábivé kúsky sú však nielen štýlovým spoločníkom, ale aj instatným zlepšovákom nálady vďaka svojim veselým farebným kombináciám, ktoré si získajú každého maximialistu aj minimalistu.

Ich tvar je dokonale prispôsobený pohodlnému držaniu a vyrobené sú z prémiových, bezpečných materiálov. Ak chcete niekoho povzbudiť v zdravom životnom štýle, alebo darovať praktický vianočný darček kofeínovej maniačke, FrankGreen Smartbottle a FrankGreen Smartcup sa stanú vašimi spojencami.

Pre zdravý životný štýl

Smartfľaše FrankGreen sú vyrobené z recyklovaných materiálov a s použitím ekologických farieb. Jej dlhá životnosť vám dovolí obmedziť používanie jednorázových plastových fliaš a tým redukovať odpad. Okrem toho sa stane ideálnym doplnkom pri vylepšovaní životného štýlu a dodržiavaní pitného režimu, či už počas pracovnej doby, na hodine jógy alebo na túre.

IMG 5112

IMG 5150

Pre kofeínovú maniačku

Ak nemáte problém s pitným režimom, no do kancelárie neprídete bez svojho extra veľkého latté v plastovom pohári, Smarthrnček FrankGreen vám takisto urobí službu. Opäť vám pomôže minimalizovať odpad, ktorý každodenne vyprodukujete, urdží teplotu kávy a zabezpečí váš nápoj pred nechceným vyliatím. Samozrejmosťou sú takisto recyklované materiály a ekologické farby.

IMG 5698

IMG 5699

Smartfľaše a Smarthrnčeky ako aj iné štýlové darčeky nájdete na www.happystore.sk

    1614

    Súvisiace články