Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 2. august 2017

Premeňte svoj domov na bohémsku oázu

Ako vyzerá vzorec na vytvorenie dokonalého bohémskeho interiéru? Začnite mosadzou, medenými tónmi, pridajte vzory a potlače a nakoniec primiešajte poriadnu dávku prírodnín.

Premeňte svoj domov na bohémsku oázu

Ako vyzerá vzorec na vytvorenie dokonalého bohémskeho interiéru? Začnite mosadzou, medenými tónmi, pridajte vzory a potlače a nakoniec primiešajte poriadnu dávku prírodnín. Na prvý pohľad jednoduchá formula, ktorú však nie je vždy jednoduché implementovať do zariaďovania. So základnými must-have kúskami značky Zuma Design to však zvládnete ľavou zadnou!

Deka1
Pevný, bohatý materiál s výraznou štruktúrou je základom každého boho interiéru. Deka, ktorá vás nielen zahreje, ale aj spestrí interiér je navyše ľahko uskladniteľná, čiže sa vôbec nemusíte obávať, že stúpite vedľa.

 

Vankúš
Deka a vankúš idú ruka v ruke. Nemusíte ich vždy kombinovať, no pokiaľ sa predsa len rozhodnete pre pár, riaďte sa osobitosťou každého kúsku. Eklektický výber prvkov síce zapadá do boho konceptu,

no niekedy je menej viac.

 

2AZrkadlo
Zrkadlá hrajú dôležitú úlohu pri bohémskych interiéroch. Opticky zväčšujú priestor, vytárajú hravé ilúzie a pridávajú miestnosti vzdušnosť. Siahnite však po oblých líniách v kombinácii s medenými tónmi, alebo naopak prírodnými detailmi.

Detaily
Na detailoch záleží a pri boho atmosfére ešte o niečo viac. Správne zvolené doplnky dodajú aj tomu najminimalistickejšiemu interiéru tú správnu atmosféru. Vyberte si tak pár výrazných doplnkov, ktoré okamžite premenia priestor.

Lampa
Lampa je ten typ doplnku, ktorý vám dokáže okamžite premeniť celkovú atmosféru priestoru. Ako to teda funguje pri boho filozofii? Ak si vyberiete mosadzné, elegantné modely, o dokonalý dojem máte postarané.

Koberec3A
Jedným zo základných elementov boho dizajnu sú práve koberce, ktoré dodávajú priestoru potrebnú dávku tepla, štruktúry a uvoľnenosti. Aj v tomto prípade zohrávajú dôležitú úlohu potlače a vzory. Pri výbere koberca však zohľadňujte priestor tak, aby ste to neprehnali.

Stolík
Ideálny doplnok, ktorým začať prerod interiéru na nomádsku oázu. Poslúži ako odkladací stolík, stojan na kvetiny, ale aj ako príležitostný konferenčný či servírovací stolík. Modely z prírodných materiálov s prímesou tyrkysovej či kovov sú tie, po ktorých by ste mali siahnuť.

 

Rastliny
Dekoratívne rastliny sú to, bez čoho sa nielen boho interiér nezaobíde. Kvetiny okysličujú priestor, čím sa postarajú a kvalitný vzduch v interiéri, no navyše pôsobia prívetivo a dopĺňajú filozofiu bohémskeho konceptu. Zasaďte ich do tematicky ladených kvetináčov a vystavte ich do políc, na dekoratívne stolčeky či na komody.

    1799

    Súvisiace články