Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 12. jún 2017

BADW 2017 má svojich víťazov

Tisícky milovníkov dizajnu navštívilo tohtoročnú edíciu populárneho festivalu dizajn- Bratislava Design Week. Ako to už býva pravidlom, aj tento rok sa uskutočnilo odovzdávanie cien tým najepším výtvorom.

BADW 2017 má svojich víťazov

Tisícky milovníkov dizajnu navštívilo tohtoročnú edíciu populárneho festivalu dizajn- Bratislava Design Week. Ako to už býva pravidlom, aj tento rok sa uskutočnilo odovzdávanie cien tým najepším výtvorom. Pozrite sa s nami na víťazov.

Cena za kolekciu + hlavný víťaz

Hlavnú cenu získala kolekcia Anachronik od Simony Janišovej. Séria pozostávala z kameninových a porcelánových objektov, ktorými dizajnérka reagovala na tradičné, lokálne postupy dekorovania keramiky, ktoré interpretovala vďaka digitálnej technológii. Štruktúrované povrchy kontrastovali s glazovaním a maliarským prístupom.

Cena za produkt

Konferenčný stolík Tin Tin od Lea Čellára z firmy Javorina získal cenu za produkt. Jednoduché línie a praktickosť tak zvíťazili tradičnosťou a nadčasovosťou.

2

Objav

Módna návrhárka Terézia Feňovčíková si odniesla cenu za objav, ktorú získala vďaka pánskej kolekcii Hanbok inšpirovanú kórejským odevoma kaligrafiou. Jedinečná štruktúra a 2D efekt, ktorý sa prispôsobuje pohybu a nositeľovi sa tak postarali a významné ocenenie.

3

Foto: BADW

    1627

    Súvisiace články