Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 23. máj 2021

Vyberte si správne sérum pre svoj typ pleti

Dnes už vieme, že základom krásnej pleti je jej optimálny stav, ktorý závisí od správnej starostlivosti a výberu vhodnej kozmetiky. Aktívne látky tak už nie sú cudzím pojmom a čoraz viac ľudí vie, aké ingrediencie sú pre špecifické potreby vhodné.

Vyberte si správne sérum pre svoj typ pleti

Dnes už vieme, že základom krásnej pleti je jej optimálny stav, ktorý závisí od správnej starostlivosti a výberu vhodnej kozmetiky. Aktívne látky tak už nie sú cudzím pojmom a čoraz viac ľudí vie, aké ingrediencie sú pre špecifické potreby vhodné. Medzi najobľúbenejšie látky v modernej starostlivosti o pleť patria vitamín C, kyselina hyalurónová a retinol. Každá z týchto látok má svoju funkciu a pleti dokáže poskytnúť špecifickú starostlivosť.

V línii Defence Boost značky BioNike nájdete všetky 3 spomínané látky, ktoré boli naformulované s ďalšími ingredienciami tak, aby konkrétne produkty dosiahli ideálne výsledky pri rôznych problémoch a typoch pleti. Okrem toho, že sa o pleť dôkladne starajú, pochváliť sa môžu formuláciou bez parfumácie, čo ocení aj citlivá pleť, bez konzervantov, niklu a gluténu.

Pre rozjasnenie - Antioxidačný koncentrát s mikrokapsulovaným vitamínom C

Vitamín C je skutočná lahôdka medzi aktívnymi látkami a pochváliť sa môže širokými účinkami a benefitmi pre rôzne typy pleti aj problémy. Ide o účinný antioxidant, ktorý sa využíva na celkové rozjasnenie pleti, na redukciu pigmentových škvŕn a zjednotenie pleti, ale aj na boj proti voľným radikálom a v rámci anti-ageingu. Výsledkom pravidelnej aplikácie je krajšia, mladšia a sviežejšia pleť.

V tomto sére je vitamín C mikrokapsulovaný v niozómoch a stará sa tak aj o syntézu kolagénu, ktorého prirodzená produkcia v našej pleti rokmi klesá. Pleť preto pôsobí mladšie a pevnejšie. Dokáže však aj minimalizovať dopad UV žiarenia na našu pleť, ktoré je najväčším spúšťačom predčasného starnutia, ale stojí aj za vznikom pigmentových škvŕn.

 00A6315 Recuperato

Na boj s nedokonalosťami a anti-ageing - Obnovujúci koncentrát s retinolom a tokotrienolmi

Retinol - derivát vitamínu A je v dnešnom svete považovaný doslova za elixír krásy práve vďaka jeho rôznorodým účinkom na stav pleti. Pomáha s redukciou nedokonalostí vrátane akné, ale aj minimalizuje vrásky. Špeciálna formulácia v tomto sére ho kombinuje s tokotrienolmi - fytonutrientami, ktoré zase podporujú syntézu kolagénu a zároveň pomáhajú redukovať dopad UV žiarenia na pleť. Po sére je pleť hladšia aj pevnejšia, pri dlhodobejšej aplikácii aj výrazne hladšia, vrásky sú zredukované, tón pleti vyrovnaný.

Tokotrienoly zasa predstavujú aktívnu formu vitamínu E, čo je veľká pomoc v starostlivosti o pleť v rámci anti-ageingu. Spoločne s retinolom sú skvelým duom na podporu tvorby kolagénu a elastínu, čoho výsledkom je celkovo mladšie pôsobiaca pleť. Navyše tiež bojujú proti voľným radikálom a oxidačnému stresu, čo dokáže zvrátiť proces predčasného starnutia.

 00A6340

Na výživu a upokojenie - Spevňujúci koncentrát s kyselinou hyalurónovou a probiotikami

Zrejme neexistuje univerzálnejšia aktívna látka ako je kyselina hyalurónová. Je známa svojou schopnosťou naviazať na seba 1000-násobok svojej hmotnosti, a preto je nielen skvelým nástrojom na hĺbkovú aj povrchovú hydratáciu, ale aj na výživu a vypnutie pleti. Je vhodná na každodenné, pravidelné používanie pre rôzne typy pleti. V tomto sére je však obsiahnutá v kombinácii s probiotikami a prebiotikami, čo posúva jej účinky ešte o niečo ďalej.

Sérum pomáha udržiavať mikroflóru pokožky v ideálnom stave, posilňuje ochrannú bariéru a udržiava pleť dokonalo hydratovanú. Je ideálne pre suchú či dehydratovanú pleť, no jeho účinky ocenia aj ostatné typly pleti. Udržiava a posilňuje ochrannú bariéru pleti, čo je prvým predpokladom zdravej a krásnej pleti.

 00A6284

Viac info www.vhcosmetics.sk

Foto: BioNike

    1055

    Súvisiace články