Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 10. apríl 2014

Nakupujte v štýle hollywoodskych hviezd

Versace, Chloé, Céline, Valentino, Moschino, John Galliano, Calvin Klein, Just Cavalli... Značky obľúbené všetkými hviezdami červeného koberca si teraz môžete dopriať aj vy.

Nakupujte v štýle hollywoodskych hviezd

10.4.2014
Versace, Chloé, Céline, Valentino, Moschino, John Galliano, Calvin Klein, Just Cavalli... Značky obľúbené všetkými hviezdami červeného koberca si teraz môžete dopriať aj vy. Luxury mall Slovakia je exkluzívny outlet s tými najlepšími značkami svetovej módy za vynikajúce ceny.

Katy Perry a Versus
Fashionisti po celom svete sa nevedia nabažiť značky Versus, ktorá spája glamour štýl Donatelly Versace a dizajnovú estetiku Christophera Kanea. K fanúšikom značky patrí aj speváčka Katy Perry, ktorá si vybrala fialovo-čierne kokteilové šaty z vlneného krepu. Vďaka trblietkam budú v noci žiariť. Stačí doplniť obľúbené podpätky a stanete sa neprehliadnuteľnou.

versus_KatyPerry

Jennifer Lopez a Giuseppe Zanotti

Jennifer Lopez vie, ako sa nosia módne trendy, aj to, ako vyzerať vždy perfektne a sexy. Táto fotka je z natáčania jej ostatného videoklipu k skladbe „Same Girl". Stále rapuje vo svojej šiltovke ako Jenny z Bronxu a stále je pri tom rovnako cool. Ako raz vyhlásila Oprah, je to to isté dievča, len v lepších topánkach.


jlo_giuseppe

Jennifer Aniston a Céline
Jennifer Aniston je kráľovná klasiky a väčšinou ju vídať v dokonalých džínsoch. Nikdy však nepodceňuje doplnky, ktoré sú nadčasové a šik. Na večer sa vždy hodia čierne dlhé šaty rafinovaného strihu, napríklad ako tieto od Céline.


Jennifer-Aniston_celine

Rihanna a Paparazzi
Keď najbližšie uvidíte hviezdu, ktorá má v ruke Paparazzi Magazine, tak verte, že nejde o nový bulvárny plátok, v ktorom sa ukrýva jej pikantná fotka, ale o štýlovú „clutch" kabelku. Nosí ju aj Rihanna, ktorej osobitý štýl stojí za pozornosť.


Paparazzi_rihanna

Celebrity a Rude
Projekt Rude založili PR manažér celebrít Marco Bacina a Gianluca Gigli, ktorý s ním zdieľal vášeň pre módu a komunikáciu. Myšlienku mu vnuklo neustále cestovanie medzi mestami Miláno, Londýn, Los Angeles a Miami, považovanými za inkubátory trendov. Filozofia je jednoduchá, Rock'n Dandy a predstavuje ikony zbavené akéhokoľvek pátosu.


rude

Koncept Luxury mall sa zrodil v roku 2009 na Sardínii a neskôr expandoval do viacerých miest Talianska a Rakúska. Teraz ho nájdete aj na Slovensku, v outlete OFO vo Voderadoch. www.luxurymallslovakia.sk 
Novinky z Luxury Mall Slovakia môžete sledovať aj na www.facebook.com/luxurymallslovakia.


obchod

Luxury Mall oblieka tento rok aj finalistky Miss Slovensko 2014. Na finále sa tešíme už 12.apríla.

fotka_2

pripravila: Jana Zajasenská
foto: Luxury Mall Slovakia

    4877

    Súvisiace články