Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 3. jún 2013

Intenzívna farba s čistými olejmi

Čo je na kvalitnej farbe na vlasy najlepšie? Dokonalý farebný výsledok a  prvotriedna starostlivosť.

Intenzívna farba s čistými olejmi

3.6.2013

Čo je na kvalitnej farbe na vlasy najlepšie? Dokonalý farebný výsledok a  prvotriedna starostlivosť. Perfektný efekt pri farbení vlasov môžete teraz dosiahnuť aj v pohodlí domova vďaka novinke Syoss Oleo Intense – farbe, ktorá je obohatená o 100-percentné čisté oleje bez prímesy amoniaku.

Syoss_Oleo_Intense_01Nový rad farieb na vlasy obsahuje oleje, ktoré sú čoraz populárnejšou zložkou v prípravkoch vlasovej, pleťovej aj telovej kozmetiky. Profesionálni kaderníci vyvinuli účinnú olejovú farbu, ktorá aj bez amoniaku poskytuje profesionálne krytie šedín, maximálnu intenzitu farieb, dlhotrvajúci lesk a prvotriednu starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy. „Naša novinka spôsobila prevrat vo farbách na vlasy bez amoniaku. Kombináciou oleja a krému poskytuje vo všetkých smeroch vynikajúce výsledky," hovorí doktorka Astrid Kleen, vedúca výskumu a vývoja farieb Beauty Care.

Syoss_Oleo_Intense_02O 90 percent viac lesku
Vďaka 100-percentným čistým olejom prenikajú farebné pigmenty hlbšie do štruktúry vlasového vlákna. Výsledkom je maximálna intenzita farby, úžasne sýty odtieň a profesionálne krytie šedín, navyše bez amoniaku. Vlasy ožívajú a v porovnaní s neošetrenými vlasmi sú o 90 percent lesklejšie, dokonca až o 40 percent jemnejšie ako základný rad Syoss. Vaše zmysly pritom počas farbenia rozmaznáva kvetinová orientálna vôňa. Farba na vlasy Syoss Oleo Intense je dostupná v dvanástich prirodzených a módnych odtieňoch: intenzívny čierny, čiernohnedý, jemný mahagónový, hnedá mokka, zlatohnedý, pôvabný hnedý, žiarivý červený, tmavoplavý, teplý medený, prírodný plavý, žiarivý blond, pieskový blond.

zdroj: Henkel/Syoss



 

    17653

    Súvisiace články