Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

archive / 2. júl 2021

Letná starostlivosť o telo s Biologique Recherche

V letnom období, kedy všetci odhaľujeme svoje telo omnoho viac v porovnaní s inými sezónami, nám aj viac záleží na jeho vzhľade. Všímame si štruktúru pokožky a jej prípadné nedokonalosti, ktoré v obľúbených letných šatách či topoch nechceme nechať pútať pozornosť.

Letná starostlivosť o telo s Biologique Recherche

 

Francúzska kozmetická značka Biologique Recherche je vyhľadávaným odborníkom v rámci starostlivosti o pleť aj telo, a dopustiť na ňu nedajú mnohé svetové aj domáce známe osobnosti. Filozofia značky je postavená na odborných znalostiach a individuálnom prístupe, vďaka čomu každý jednotlivec môže dosiahnuť optimálne výsledky. Biologique Recherche ponúka starostlivosť o telo aj tvár v rámci ošetrení v autorizovaných salónoch kategórie Centre Expert, avšak rovnako precízny a profesionálny prístup predstavujú aj jej produkty na domácu starostlivosť. V letnom období, kedy nás zaujíma riešenie problémov ako celulitída, nadbytočný tuk, odvodnenie či detox, pre nás má skvelý výber produktov aj ošetrení špeciálne vytvorených na riešenie týchto neduhov.

 

Ošetrenie v salónoch aj doma

Biologique Recherche ponúka profesionálne ošetrenia priamo v salónoch, počas ktorých sa používajú profesionálne prípravky nepredajné pre domáce použitie. Keďže značke záleží na tom, aby poskytla pre každú klientku starostlivosť ušitú na mieru jej životnému štýlu a očakávaniam, pri procedúrach postupuje komplexne od základnej analýzy cez inicializačnú fázu až po fázu ošetrenia. V praxi to znamená, že pre každú klientku je zvolená kombinácia ošetrení, aktívnych látok a produktov na základe individuálnych potrieb. V jej ponuke však nájdete aj produkty určené na domácu starostlivosť, pomocou ktorých môžete dopriať svojmu telo presne to, čo si v lete žiada. Značka však odporúča každú starostlivosť odštartovať v salóne, kde vám prostredníctvom spomínanej inicializačnej fázy pomôžu nabehnúť na ten správny režim pozostávajúci z vhodných produktov. Ak sa teda rozhodnete, že by ste chceli vyskúšať produkty Biologique Recherche doma, vaše prvé kroky by mali viesť do salónu, kde sa vaša cesta začne správnou procedúrou a expertízou.

 

 

Skin Instant©

Skin Instant© je patentovaný výraz a veľmi dôležitá súčasť diagnostiky pleti pre Biologique Recherche. Pomenúva aktuálny stav pleti a na základe Skin Instant© sa odvíja aj personalizácia ošetrení a produktov, ktoré sú odporúčené klientke. Zakladatelia značky veria, že pleť každého z nás je individuálna a jej potreby sa často menia podľa vonkajších aj vnútorných premenných. Práve preto sa produkt značky Biologique Recherche nepredávajú voľne online, ale vždy po diagnostike špecialistami. Keďže produkty obsahujú množstvo aktívnych a intenzívnych látok, podľa Skin Instant© dokáže špecilista vyhodnotiť a navrhnúť starostlivosť ušitú na mieru, či už doma alebo v salóne. 

 

Procedúry, ktoré sú navrhnuté na starostlivosť o telo v lete patria zároveň k najvyhľadávanejím ošetreniam. Zamerané sú na spevnenie, zoštíhlenie, odvodnenie či detox. Každé ošetrenie je zároveň výborným relaxom keďže začína harmonizačným rizuálom a masážou na podporu trávenia a vyplavenia toxínov, čo ocení každý organizmus. Po absolvovaní úvodnej kúry klientka dostane vhodné produkty na domácu starostlivosť, ktorými dosiahne želané výsledky. Samozrejme v súlade so zlepšnou životosprávou, správnym pitným režimom a zdravým pohybom. 

 

Procedúry, ktoré sú navrhnuté na starostlivosť o telo v lete patria zároveň k najvyhľadávanejím ošetreniam. Zamerané sú na spevnenie, zoštíhlenie, odvodnenie či detox. Každé ošetrenie je zároveň výborným relaxom keďže začína harmonizačným rizuálom a masážou na podporu trávenia a vyplavenia toxínov, čo ocení každý organizmus. Po absolvovaní úvodnej kúry klientka dostane vhodné produkty na domácu starostlivosť, ktorými dosiahne želané výsledky. Samozrejme v súlade so zlepšnou životosprávou, správnym pitným režimom a zdravým pohybom.

 

EXFOLIÁCIA

Keďže Biologique Recherche pristupuje k pokožke tela rovnako dôsledne ako ku pleti, exfoliáciu radí medzi základné ošetrenia, ktoré pomôže dosiahnuť želané výsledky. Na domácu exfoliáciu je vhodný ikonický produkt LOTION 50 CORPS, ktoré vďaka bohatému obsahu alfahydroxykyseliny efektívne zbavuje pokožku odumretých buniek a zároveň ju čistí. V rámci ošetrenia v salóne sa využíva so špeciálnou masážnou rukavicou, no jeho účinky si môžete vychutnať aj v domácom prostredí. Spoločne so spomínanou rukavičkou je dostupný aj na domáce použitie. Po jeho aplikácii sa následne nanáša booster, olej, sérum alebo krém podľa Skin Instant.©

Lotion P50 CorpsLotion P50 Corps  medium 1353Masážna rukavica 

 

 

 

ZOŠTÍHLENIE A REDUKCIA CELULITÍDY

Aj napriek tomu, že celulitída je úplne bežnou súčasťou našich tiel, mnohým z nás jej prítomnosť jednoducho vadí. Ak patríte do tejto skupiny aj vy, redukovať jej vzhľad môžete pomocou profesionálneho ošetrenia BOOSTER MINCEUR. V domácej starostlivosti vám pomôžu produkty LIPOSCULPT a LIPOGEN AC. Oba tieto produkty zjemňujú vzhľad pomarančovej kože. LIPOSCULPT sa postará o redukciu tukových tkanív a pomôže s tvarovaním tela, zatiaľ čo LIPGEN AC má drenážny efekt a podporuje mikrocirkuláciu.

Liposculpt ACLiposculpt AC  Lipogen ACLipogen AC 

 

 

 

SPEVNENIE

Ak ste sa rozhodli vydať na cestu spevnenia tela, popri športe vám pomôže aj skvelé profesionálne ošetrenie LIFT CORPS. Následne doma môžete používať sérum alebo CREME MATRICIELLE, ktoré vám pomôžu s tónovaním ochabnutej pokožky na snehnách, bruchu, dekolte či pažiach, a celkovo zlepšia elasticitu pokožky, vďaka čomu bude pôsobiť nielen mladšie, ale aj pevnejšie. Olej HUILE DERMOTONIQUE zase podporí mikrocirkuláciu a zároveň pokožku spevní.

Sérum MatricielleCreme Matricielle  - NOVINKA! Huile DermotoniqueHuile Dermotonique 

 

 

 

DETOX A ODVODNENIE

Profesionálne ošetrenie v salónoch, ktoré ocení zrejme každý organizmus je GEL D’ALGUES. Pomáha s vyplavením a elimináciou toxínov z organizmu, no pomôže tiež s odvodnením, čím opticky zoštíhli a zlepší stav celulitídy.

 

 

 

LETNÁ HYDRATÁCIA

V lete je potrebné hydratovať nielen pitným režimom, ale aj správnou starostlivosťou. Ideálnu letnú hydratáciu svojej pokožke dodáte vďaka produktom EMULSION ORIGINELLE REGENERANTE CORPS. Jej ľahká konzistencia sa stará o dôslednú hydratáciu aj ochranu, no tiež zjemňuje pokožku. Druhým produktom je EMULSION CORPS VIP O2, ľahká emulzia na hydratáciu a okysličenie pokožky, ktorá zároveň rozjasňuje a chráni pokožku pred znečisteným prostredím.

Émulsion Originelle Regenerante CorpsÉmulsion Originelle Regenerante Corps  Emulsion Corps VIP O2Emulsion Corps VIP O2 

 

 

 

ŤAŽKÉ NOHY

V lete sa mnohé z nás stretávajú s pocitom ťažkých nôh a pri vyšších teplotách aj s opuchnutými nohami. Ak aj vás trápi tento problém, siahnuť môžete po špeciálnom CREME DEFATIGANTE, ktorý vaše nohy skvelo osvieži, zlepší cirkuláciu a zníži opuch. Tento produkt je tiež vhodný pre športovcov.

Creme DefatiganteCreme Defatigante

 

 

 

OPÁLENIE

Ak si neviete predstaviť svoje leto bez bronzového opálenia, zvýrazniť ho môžete pomocou HUILE BENEFIQUE, ktorý je možné použiť na telo, pleť aj vlasy. Okrem toho, že zintenzívnňuje a predĺžuje opálenie, je skvelý pre dehydratovanú pokožku. Intenzívne vyživuje a preto je na leto ako stvorený. Nie je však určený na opaľovanie.

Huile BenefiqueHuile Benefique

 

 

Ponuku telových aj pleťových ošetrení, ktoré ponúka Biologique Recherche ako aj zoznam salónov, kde sú procedúry k dispozícii nájdete tu www.biologique-recherche.com. Salóny kategórie Centre Expert ponúkajú najvyššie, prémiové ošetrenia aj produkty nájdete na stránke www.beautyexperts.cz.

 

O najnovších produktoch, procedúrach a novinkách sa dozviete aj na Instagrame @biologique_recherche & @biologique_recherche_cze.

 

Foto: Biologique Recherche

 

 

    557

    Súvisiace články