Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

archive / 17. marec 2021

Must-haves podľa redakcie TOP FASHION: Február

Vo februári sme natrafili na skvelé knihy, nové vône, ale aj zaujímavé módne značky. Objavte ich spolu s nami v našom seriáli venovanom mesačným vychytávkam.

Must-haves podľa redakcie TOP FASHION: Február

Vo februári sme natrafili na skvelé knihy, nové vône, ale aj zaujímavé módne značky. Objavte ich spolu s nami v našom seriáli venovanom mesačným vychytávkam. 

Barbora

Mala som možnosť byť súčasťou predstavenia nového parfumu od kultovej značky Byredo, ktorá ma zaujala nielen svojou vôňou. Nesie veľmi príznačné meno - Mixed Emotions, ktoré presne vystihuje aktuálnu situáciu, kedy zápasime s emóciami ako na hojdačke. Značka však aj týmto parfumom hovorí, že mať zmiešané pocity je úplne normálne a je v poriadku, ak máme občas negatívne pocity pretože aj to patrí k životu.

 

Tento mesiac som skúšala aj dve novinky od Beauty Secret, ktoré ma takisto veľmi oslovili. Prvou sú masážne gule Derma Globes od maďarskej značky Omorowicza, určené na chladivú masáž tváre. Vďaka sile ľadu dokážu redukovať opuchy, ukľudnujú začervenanie aj zápaly. Okrem toho krásne vypínajú a rozžiaria pleť.

IMG 9537e

Od tejto značky mám aj očný krém Illumineye C, ktorý pomáha s rozjasnením, hydratáciou a vyhladením kontúr citlivej pokožky okolo očí. Keďže momentálne pracujeme na najnovšom vydaní magazínu TOP FASHION, tento produkt mi padol veľmi vhod. Aj po krátkom spánku a nabitom pracovnom týždni moja pokožka okolo očí vyzerá oddýchnuto a vypnuto.

O oboch týchto novinkách od Beauty Secret, ale aj o ďalších kozmetických zaujímavostiach si budete môcť prečítať v najbližšom vydaní TOP FASHION, ktoré vychádza čoskoro!

Martina

Tento mesiac som objavila kalifornskú značku Museum of Peace & Quiet a objednala si od nich šiltovku, ktorú som mala na wishliste už dlhší čas. Brand s minimalistickou estetikou sa riadi filozofiou čistej mysle v súlade s prírodou a pokojom a vyrába dizajnové kúsky zamerané nielen na módu, ale aj interiér. Tento koncept a celá idea značky mi je veľmi blízka a na svoj wishlist som si od nich pripísala už ďalšie veci.


IMG 1108  IMG 1683 

Aktuálne čítam knihu od môjho obľúbeného spisovateľa Paula Coelha s názvom Adultery- Cudzoložstvo, ktorú som si kúpila už minulý rok na dovolenke, ale až teraz som sa k nej opätovne dostala. Tento román je úprimnou spoveďou nevernej manželky o jej vzťahu k mužovi, ktorý v nej prebudí niečo viac. V príbehu skúmate zaslepenosť hlavnej postavy, ale zároveň sa jej od vás dostáva porozumenie. Príbeh aj o tom, že niekedy musíte zostúpiť na dno ľudských citov, aby ste našli vykúpenie. Pútavé čítanie a odporúčam ju aj v angličtine. :)

IMG 4517

Zuzana

Březen je pro mne oslava žen/ ženskosti. Myslím, že každá žena by měla mít krásný a originální šperk a proč si neudělat radost zrovna na MDŽ. Já volím ty od Antipearle konkrétně z kolekce FOAM. Dál si myslím, že je idealní čas si pořídit prošívanou oversized bundu například tu z Frankieshop. Pokud si nemůžete dovolit originál, najdete dobrý i v řetězcích.

image1 image0


A pokud máte březen v šetřícím módu, loupák a ovesné kapučíno z Etapy v Karlíně vám zpříjemní den!

image2

Alex

Som veľký coffee snob a neuspokojím sa len tak s hocijakou kávou. Za bežných okolností by som svoj deň začínala výberovou kávou z mojej obľúbenej kaviarne, ale keďže väčšinu dní trávim v home office, táto tradícia odpadá. Doma si síce pripravujem filtrovanú kávu, ale aj espresso mi veľmi chýba. Keďže som nechcela investovať niekoľko tisíc eur do poriadneho kávovaru, hľadala som alternatívy, až kým som nenatrafila na veľmi zaujímavú novinku- 9barista. Je to kávovar pripomínajúci mokka konvičku (koťogo), ale vo vnútri ukrýva skutočne premakanú technológiu, ktorá vďaka tlaku 9 barov simuluje práve tie profi kávovary z kaviarní. Zatiaľ sa mi nepodarilo úplne vyšperkovať prípravu kávy, ale musím povedať, že lepšie espresso mimo kaviarne som zatiaľ nikdy nemala.

JPEG image  JPEG image 4 

Veronika

Počas života som si zamilovala množstvo vôní, ale nikdy sa mi nedarilo nájsť takú tú signature, pri ktorej si poviete, že keby som bola parfum, toto som ja. Až nedávno si ma získala Jo Malone Wild Bluebell, ktorú by som odporučila všetkým milovníčkam (alebo pokojne milovníkom) kvetinových tónov. Ak máte radi jasmín, sviežosť, čistotu a naopak nechcete ísť do ničoho príliš sladkého, budete ju milovať. Plus - nepatrí medzi najväčšie bestsellery značky a je tým pádom celkom zriedkavá. 

image 6483441

Foto: archív značiek, redakcia

    755

    Súvisiace články