Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

archive / 12. marec 2021

Z návštevy dovolenkového Chorvátska si priniesla kozmetiku, ktorú milujú už tisíce slovenských žien

Niektoré udalosti nie sú náhodami, skrátka sa majú stať. Takto sa začal príbeh inovatívnej kozmetiky Olival, ktorá má v Chorvátsku už viac ako 25 ročnú tradíciu.

Z návštevy dovolenkového Chorvátska si priniesla kozmetiku, ktorú milujú už tisíce slovenských žien

Niektoré udalosti nie sú náhodami, skrátka sa majú stať. Takto sa začal príbeh inovatívnej kozmetiky Olival, ktorá má v Chorvátsku už viac ako 25 ročnú tradíciu. Slovenka Silvia, ktorá bola pred niekoľkými rokmi na dovolenke v tejto obľúbenej stredomorskej destinácii nebola spokojná s kvalitou svojho opaľovacieho krému.

V tamojšej lekárni, kde si prišla po radu a nový produkt, jej odporučili domácu kozmetickú značku Olival. Kvalita krému ju zaujala natoľko, že vyskúšala aj ďalšie produkty značky a rozhodla sa, že tieto výrobky nesmú na slovenskom trhu chýbať. A dnes už je to siedmy rok, čo kozmetická značka Olival na Slovensku pomáha starostlivosti a kráse našich žien pleťovou, telovou a vlasovou kozmetikou.

Jednými z najvyhľadávanejších produktov starostlivosti o pleť značky Olival sú pleťové séra. Majú intenzívne výživné a hydratačné účinky, ktoré našej pleti dokážu dodať dávku omladenia, vitality a zdravia. Séra totiž obsahujú vyššiu koncentráciu vysokoaktívnych látok, ako sú vitamíny, antioxidanty či kyselina hyalurónová. Ich zloženie obsahuje menšie molekuly, ktoré dokážu účinnejšie prenikať cez pokožku a dostávať sa tak do jej hlbších vrstiev. Práve aj v dnešných časoch, keď si nemôžeme dopriať profesionálnu návštevu kozmetického salónu, dokážu aktívne látky v sérach priniesť skvelé výsledky i v domácom prostredí.

olival kozmetika chorvatsko sera plet ucinok inovacie tradicia 1

Kozmetická značka Olival prináša pleťové séra pre všetky typy pleti. Pre citlivú pleť sú vhodné séra s obsahom viacerých druhov aktívnych látok, ktorých účinky sa navzájom ideálne dopĺňajú. Napríklad vitamínové sérum so stabilnou formou vitamínu C obsahuje okrem kyseliny hyalurónovej aj látku MSM - podporujúcu tvorbu kolagénu a keratínu a aloe vera. Pokožku krásne rozžiari, zmierňuje prvé vrásky, posilňuje jej pružnosť a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi.

Pre zrelšiu pleť je vhodné peptidové sérum. Peptidy sú akési stavebné kamene našej pokožky. Ich dôležitou úlohou je vytvoriť a udržiavať dokonale navrhnutú štruktúru pokožky - hladkú, napnutú, s krásnou textúrou. Spomaľujú starnutie a zmierňujú tvorbu vrások.

olival kozmetika chorvatsko sera plet ucinok inovacie tradicia 2

RA sérum s retinaldehydom a ďalšími aktívnymi látkami pôsobí mimoriadne antioxidačne, odporúča sa pre skúsenejších používateľov retinoidov, zabraňuje nadmernému vylučovaniu mazu, reguluje tvorbu akné, bráni upchatiu pórov, zmierňuje hyperpigmentáciu.

Jedinečným sérom vhodným pre všetky typy pleti je Hyalurónový hydrátor 4H založený na synergii štyroch typov kyseliny hyalurónovej, ktorá preniká do rôznych vrstiev pokožky a dodáva jej hydratáciu. Spolu s ďalšími účinnými látkami obnovuje mladistvý vzhľad pokožky, dodáva jej pevnosť a plnosť.

olival kozmetika chorvatsko sera plet ucinok inovacie tradicia 3

Jednotlivé séra je možné vrstviť, z každého séra však stačí zopár kvapiek, jeho účinok sa vyššou dávkou nekumuluje. Pre ešte lepší účinok sa však odporúča niekoľkokrát do týždňa použiť po aplikácii séra nefritový valček alebo ruženínový kameň na jemnú masáž tváre.

Z ďalších produktov kozmetickej značky Olival si vyberú aj milovníci prírodnej kozmetiky. Obľúbenou radou produktov je slamienková kolekcia, ktorá sa môže pýšiť certifikátom Natrue. Ten garantuje fakt, že produkt spĺňa najprísnejšie kritériá pre prírodnú kozmetiku. Slamienková kolekcia navyše svojimi účinkami perfektne dopĺňa produkty z radu Professional.

Viac informácií: www.olival.sk

2012

Súvisiace články