Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

archive / 2. január 2018

A. FRANEKOVÁ PODNIKATEĽKOU ROKA?

Riaditeľka vydavateľstva MEDIA/ST sa prebojovala do finále súťaže Podnikateľka Slovenska 2017 v kategórii Výnimočná podnikateľka. Táto kategória oceňuje výnimočné ženy, ktoré dosiahli významný rast činnosti spoločnosti za posledné 3 roky, pričom sa hodnotí počet zamestnancov, ekonomické údaje a vplyv na aktuálny trh, sociálne a spoločenské aspekty vyplyvu firmy.

A. FRANEKOVÁ PODNIKATEĽKOU ROKA?

 

 

O Antónii Franekovej
Ing. Antónia Franeková je riaditeľkou vydavateľstva s 21-ročnou pôsobnosťou a stabilnou pozíciou na trhu. Ponúka pestré portfólio magazínov a online portálov, ktoré sú čitateľsky atraktívne pre širokú verejnosť, ako aj pre odborníkov z rozličných oblastí priemyslu a kultúrnospoločenskej sféry, medzi nimi aj magazín TOP FASHION a portál top-fashion.sk.  A. Franeková vybudovala spoločnosť bez štátnej alebo sponzorskej podpory, rovnako bez ochranných krídel vplyvného manžela. Podnikať začala s titulom Strojárstvo/Strojírenství, ktorý je dodnes pevnou súčasťou portfólia vydavateľstva. Medzi ďalšie celospoločensky známe publikácie vydavateľstva patrí dvojmesačník Stavebníctvo a bývanie či ročenka Top Trendy v bývaní/ bydlení. Je držiteľkou niekoľkých ocenení Zlatá pečať.

Prejaviť nám vašu podporu môžete aj prostredníctvom hlasovania na stránke podnikatelkaslovenska.sk. Vopred ďakujeme za váš čas a hlasy.

 

Hlasujte!
 

    1019

    Súvisiace články